Skal du have nyt skur?

  • December 17, 2019
  • by

Har du planer om et nyt skur? Og er i tvivl om taget? Om det skal være plast,stål, tegl eller hvad det skal være. Der er så mange løsninger, men skal det være tæt, og holde så vælg ikke plastic. Det kan risikere at smelte i varmen, det går ikke, så vælg noget der kan holde til enhver årstid. Det er for dumt at købe plastik, og stål kan blive utroligt varmt også, så måske du skulle have tegl, eller også betonsten. Det er dit valg, men vi vil guide dig hvis du har behov for det.

Der er mange husejere der har stor glæde af opbevaringen udendørs, et skur der er isoleret, er helt perfekt til opbevaring af diverse have artikler blandt andet.

Taget på skuret

Der er mange forskellige muligheder, i princippet kan du vælge det som bruges på huse, men der er tre typer som mange bruger.

  • Plastik

  • Bølgeplader

  • Tagpap

Det er vigtigt du finder ud af, om skuret skal være isoleret. For de 3 typer duer ikke til isolerede skure. Det er en dårlig ide med plastik til et isoleret skur.

Som sagt så har plastik en kortere levetid, hvis du vælger plastik, kan du få solens lys ind i skuret, det kan ikke lade sig gøre hvis der er isoleret.

Tagpap er noget tungere tag, men skuret kan sagtens bære det, så der er ingen problemer der. Men bølgepladetag kræver en vis hældning, for at gøre taget synligt, så det er vigtigt at overveje om interessen i bølgeplader.

Gode råd til plastikpladerne

Vandet løber af rillerne, så hvis du vil undgå vand i skuret så køb kvalitetsskruer. Hvis du sætter skruerne på toppen af plastikpladerne, risikerer du at der er mulighed for at pladerne knækker. Det er en god ide at vælge plader i flere lag, da der er isolering i og holdbarheden er længere.

Comments Off