Sådan skaber du samlestedet for familien

  • February 03, 2020
  • by

De fleste af os kan nikke ja til, at vores familie har en travl hverdag. Ind og ud ad hoveddøren på skift, hvor man kun lige når at sige ”hej” og ”farvel” imens den ene går ud og den anden går ind. Aftensmaden skal laves hurtigt og nemt, og det er ikke sikkert, at den bliver spist på samme tid som samlet familie. Derudover synes teenage-børnene også, at det er meget hyggeligere at sidde på værelset end sammen med resten af familien i stuen. Dog kan dette faktisk godt ændres – Men hvordan?

I stuen skal der slappes af

Jo ser du, stuen skal være det sted i hjemmet, hvor alle kan samles og slappe af. Der skal skabes nogle omgivelser, så hele familien har lyst at sidde netop der. Der er dog ufattelig mange muligheder for, hvordan indretningen skal være i rummet, og her er det helt og til dig og din familie, hvordan det skal være. Skal det være lyst eller mørkt? Skal der være meget eller lidt på væggene? Det er fuldstændig op til en selv, men én ting kan vi blive enige om – Sofaen. Sofaen er et af de vigtigste møbler i stuen, for er man ikke komfortabel i det man sidder i, er man bestemt heller ikke komfortabel i resten af rummet.

Der skal være plads til hele familien

Det er dog ikke kun nok, at sofaen er komfortabel, for selvfølgelig, vil man også gerne have, at det har et lækkert design, og at den passer ind sammen med resten af stilen i stuen. Dog er det også vigtigt at have in mente, at der skal være plads til hele familien. Der er ikke noget værre, end at være den sidste, der kommer ind i stuen, og så er alle pladserne taget. Sofaen skal skabe samlingspunkt og fællesskab for hele familien.

Comments Off