Sådan skaber du en hyggelig og indbydende have

  • March 20, 2021
  • by

For mange mennesker giver haven et vigtigt pusterum i en travl hverdag. Det er her, du kan komme ud og slappe af efter en hård dag på jobbet. I den forbindelse ynder mange at få lidt jord under neglene og plante nogle lækre grøntsager, mens andre foretrækker at nyde udsigten og stilheden fra terrassen.

Endeligt er haven og terrassen for mange haveejere også centrum for grillaftener og mange andre former for hygge med familie og venner.

Lige meget hvilken type haveejer du er, er det vigtigt skabe en varm og hyggelig have, som giver de bedste betingelser for afslapning og gode stunder på terrassen eller i haven.

Den perfekte have skabes bedst med det rette udstyr og hyggelige genstande som eksempelvis lanterner, kurve og andet, der hurtigt kan bringe hyggen i haven et niveau op. Du kan finde mere inspiration til at skabe den perfekte have hos Bolig og Haven, hvor du også finder et bredt udvalg af forskellige genstande til haven, der vil gøre den både mere hyggelig og mere brugbar.

Hvad med det grønne?

Tilbehør til haven er naturligvis ikke det eneste, du har brug for, hvis du vil skabe den perfekte have. Den grønne del af haven er mindst lige så vigtigt, da smukke blomster, buske og træer er det, der virkelig får dig til at slappe af.

Du kan gøre din have mere indbydende på den grønne front ved bl.a. at:

  • Gøde din græsplæne. Det giver en flot og grøn plæne hele sommeren igennem

  • Fjerne ukrudt i dine bede så udtrykket i haven står skarpt

  • Beskære dine træer og hække. Det sætter gang i væksten og skabere en tættere krone

Du kan også tage din have til det næste niveau ved at købe nye busker og planter, eller du kan lægge nye løg, så du får en have fuld af smukke forårsblomster.

Comments Off