Sådan gør du stuens indretning personlig

  • September 29, 2019
  • by

Ønsker du at gøre din stue mere personlig gennem en unik indretning? Det giver stuen masser af charme og sjæl, når din personlige indretningsstil får lov at skinne igennem. Det behøver ikke at være besværligt eller dyrt at indrette stuen mere personligt og unikt. Med nogle enkelte ændringer kan du nemlig give din stue en kærlig forandring.

Giv stuens vægge nyt liv

Den hvide maling er falmet og nogle steder ujævn. Kender du det? Frisk maling på væggene giver rummet nyt lys og liv. Er du modig, kan du vælge at male én af væggene i en anden farve end de andre. Har du en nordiskinspireret indretningsstil? Så vælg f.eks. en isblå farve eller en lysegrå farve til væggen. Trænger stuen til varme og hygge? Vælg da en mørkere farvetone f.eks. en dyb flaskegrøn farve.

Du kan også vælge at tapetsere en eller flere vægge med et smukt tapet. Tapeter fås i mange varianter med lækre farver, mønstre og former. Det kan give stuen et helt nyt udtryk, når du vælger at bruge tapet på væggene.

Hos tapetforum finder du et stort udvalg af flotte tapeter til enhver indretningsstil. Se deres hjemmeside her og blive inspireret til indretningen af din stue.

Genbrug dine møbler

Har du i forvejen lækre møbler til stuen? Der er ingen grund til at bytte dem ud med nye møbler. Du kan nemlig selv give dine møbler et nyt liv og dermed et helt nyt udtryk. Har du et træbord? Slib forsigtigt bordet og giv det efterfølgende olie eller maling. Det samme kan du gøre med dine øvrige træmøbler. Mal dem evt. i en ny farve for at skabe ekstra forandring.

Mange vælger at give sofaen og lænestolen nyt betræk. Betrækket bliver med tiden slidt. Ved at ombetrække sofaen eller din lænestol giver du stolen et helt nyt udseende.

Comments Off