Sådan frisker du din have op

  • September 24, 2019
  • by

Blot fordi sommeren har nået sin ende, betyder det ikke, at det er slut med at opholde sig i haven. Der er masser at lave i haven hele året rundt, og derfor er det ikke for sent at give den en opfriskning, hvis den trænger. Henover sommeren har du måske brugt det meste af tiden derude på at sole dig og bade med børnene i jeres badebassin. Nu har vejret endelig nået en temperatur, hvor vi kan holde ud af gå udenfor og lave havearbejde.

Klargøring af haven

Før du går i gang er det en god idé lige at tage overordnet blik på haven og se, om der ikke er noget, du kan rydde op og klargøre, før du går i gang med at forandre haven. Måske det flyder med gammelt haveredskaber og børnenes legetøj. Eller måske der bare er fyldt med blade. Få det hele væk.

Læg en ny terrasse

I mange haver er det en terrasse, der er det største omdrejningspunkt. Hvis jeres terrasse derhjemme halter lidt, vil det gøre meget for havens helhedsudtryk. En terrasse kan fungere som familiens samlingspunkt, når I opholder jer udenfor. Det er her, I kan holde grillaftener, nyde morgenkaffen om sommeren osv. Hvis I gerne vil friske jeres have op, kan I overveje at lave ny terrasse af belægningssten fra Sandgaard Beton.

Pynt op med krukker og blomster

Hvis du meget hurtigt vil få din have til at se gennemført ud, kan du tag ud på en shoppetur og shoppe dig fattig i fine krukker og farverige blomster, der kan pynte fint på terrassen og rundt i haven. Du kan også handle blomster og planter, du kan plante i forskellige bede rundt omkring i haven. Hvis ikke du allerede har nogle bede, kan du nemt lave det.

Comments Off