Sådan bevarer du dine ejendele bedst muligt under flytning

  • June 08, 2020
  • by

De fleste af os kan huske dengang, vi flyttede hjemmefra; uerfarne og nye på boligmarkedet. Vi kan sikkert også alle sammen nikke genkendende til, at man godt kunne have brugt alt den hjælp, der var. Denne guide kan også læses af dig, der mangler opbevaringsplads i firmaet.

Prøv opmagasinering

En måde, hvorpå du kan opbevare dine ting, er ved at opmagasinere dem. Det vil sige, at du lejer et sted, hvor de kan være. Du kan leje flytteboxe, et depotrum, tilbehør til flytning og en trailer – alt sammen ting, der er gode til flytning eler måske endda erhverv. Du kan læse meget mere om opmagasinering her.

Et pulterkammer til dine dokumenter

Hvis du samtidig med flytningen har en helt masse dokumenter, du skal have styr på, kan du investere i leje et såkaldt pulterkammer. Lyder det gammeldags? Det behøver det absolut ikke at være! Et pulterkammer er et lille opbevaringsrum, der er specielt egnet til opbevaring af papirer. Et pulterkammer, man i dag kan leje, er opvarmet. Derfor behøver du ikke være bekymret for eventuelle skader på papirerne. Derfor egner et pulterkammer sig til arkiv, møbelopbevaring, kontor og beskyttelse af vigtige ejendele og dokumenter.

Organisering

Det er ingen hemmelighed, at organisering er nøglen til at holde styr på sine sager. Der er mange måder, hvorpå du bedre kan organisere dig. Det kan for eksempel være ved at:

  • Lave lister over, hvor du har dine ting

  • Investere i opbevaringsplads, så dine ting ikke bliver væk

Der findes nemlig næsten ikke noget værre end at opleve at ens ting forsvinder under en flytning. Men med disse tips kan du være sikker på, at dine ejendele både privat og erhvervsmæssigt, vil blive opbevaret godt, således du ikke behøver at lede for meget efter det igen.

Comments Off