Råd og Mal – eksperter i maling og tapet

  • July 31, 2020
  • by

Er du bosiddende på Sjælland, Fyn eller Lolland/Falster? Står du og mangler et malerfirma, der kan klare nogle maleropgaver for dig? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Råd & Mål, som netop er et malerfirma, som er ekspert indenfor både maling og tapet. Råd & Mal laver altså alt indenfor malerarbejde, opsætning af tapet, efterbehandling af gulve samt salg af maling og tapet – og det hele bliver desuden udført med prisgaranti. De kører rundt på hele Sjælland, Fyn og Lolland/Falster, og har gjort det lige siden 2006, hvorfor de også har stor erfaring indenfor deres område. Vælger du dem til at udføre dine maler- eller tapetopgaver, kan du altså være helt sikker på, at resultatet bliver godt. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du med stor fordel give et kald til Råd & Mal.

 

Få udført dine opgaver billigt hos Råd & Mal

Så hvilke opgaver er det typisk, at Råd & Mal påtager sig? Jo, det kan fx være maling i private boliger, sommerhuse, lejligheder, andelsboliger, ejerforeninger, kontorer, butikker, offentlige institutioner osv. Med andre ord, er det altså helt ligegyldigt, hvilken opgave du har i hænderne – Råd & Mal kan med garanti klare den for dig. Vælger du desuden Råd & Mal til at udføre arbejdet, vil du få det gjort yderst billigt. Deres priser ligger nemlig ofte ca. 20-25% under de normale priser.

 

Bliv rådgivet til det bedste valg

Hos Råd & Mal går de desuden rigtig meget op i god kommunikation og rådgivning, og det er også netop noget af det, som gør, at de adskiller sig fra de traditionelle farvehandlere og malerfirmaer på markedet. De kommer altså ud til dig i dit hjem og rådgiver dig om netop det sted, der skal males, så i sammen kan træffe det helt rigtige valg. Ved selv at se omstændighederne kan de nemlig rådgive dig på bedst muligt vis i form af blandt andet diagnose, materialevalg, behandlinger, farveplanlægning, vedligeholdelse osv. Og det er desuden værd at nævne, at denne rådgivning er helt gratis for dig.

 

 

 

Comments Off
×