Ompolstring af danske design klassikere

  • November 29, 2019
  • by

Har du nogle danske design klassikere til at stå i hjemmet? Måske de godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om ompolstring, som kan være med til at give netop dine danske design klassikere et helt nyt liv. Du har desuden også mulighed for at købe brugte møbler, så du dermed kan spare lidt penge. Er du således interesseret i enten af få foretaget en ompolstring af dine egne møbler, eller ønsker du at købe nogle brugte møbler, så kan de med garanti hjælpe dig hos Møbelpolstren.

Ompolstring af 7’eren fra Arne Jacobsen

Når det kommer til ompolstring af danske design klassikere, eller blot køb af nogle brugte, har du altså mange muligheder. Du kan eksempelvis købe nogle brugte 7’er stole fra Rne Jacobsen, der er blevet ombetrukket af en lang række dygtige møbelpolstrere. Derudover er stolens understel blevet poleret, og så er ryggen blevet testet af en lang række eksperter, så den med sikkerhed kan holde i mange år frem.

Når det kommer til 7’eren fra Arne Jacobsen, har du desuden også mulighed for at medbringe din egen, og dermed få foretaget en ompolstring af denne. Du kan vælge mellem mange forskellige lædertyper og –kvaliteter. Der er desuden garanti for, at ombetrækningen holder i mange år frem, idet stolens ompolstring altid er af allerhøjeste kvalitet.

Køb brugte Arne Jacobsen møbler

En stol, som aldrig vil gå af mode, er Ægget fra Arne Jacobsen. Dette grundet dens tidløse og yderst unikke design. Har du således Ægget fra Arne Jacobsen stående hjemme i stuen, men kunne den godt trænge til noget nyt betræk, så kan Møbelpolstren med garanti foretage en fejlfri ompolstring af den. Det samme gælder desuden for Arne Jacobsens Svanen.

Begge stole kan få et nyt betræk, og du kan vælge mellem et hav af forskellige lædertyper. Se Eksempelvis de tre mest populære lædertyper: Elegance læder, Soft læder og Classic læder. Disse stole kan ligeledes købes brugte, hvor de har fået foretaget en ompolstring samt polering af understel.

Er du således interesseret i at købe nogle brugte danske design klassikere, eller ønsker du blot at få foretaget en ompolstring af dine egne møbler, så er Møbelpolstren med garanti stedet for dig.

Comments Off
×