Loftisolering – undgå kolde vintre og alt for varme somre

  • November 28, 2019
  • by

Oplever du, at der i dit hus er usædvanligt kolde vintre og overdrevet varme somre? Er du ligeledes træt af at have en tårnhøj varmeregning? Så er du kommet til det helt rette sted. Du bør nemlig overveje, om du skulle få tjekket din loftisolering. Det kunne nemlig godt tyde på, at loftet i dit hus ikke er isoleret ordentligt. Det vil altså sige, at varmen vil fise op gennem taget, når det er koldt, og når solen står skarpt ned på dit tag om sommeren, vil varmen trænge direkte ned i dit hus. Alt dette kan du dog undgå med en tilstrækkelig loftisolering, og du vil derudover kunne spare en masse penge på din varmeregning. Ønsker du således at komme de trælse gener til værks, kan du lige her få et uforpligtende tilbud på en loftisolering.

En loftisolering er et miljørigtigt valg

Der er således mange gode grunde til af få foretaget en loftisolering, og udover at spare penge på varmeregningen, kan du faktisk også gøre noget godt for miljøet. En loftisolering kan nemlig være med til at skabe et bedre indeklima i dit hus, og du vil derfor slippe af med kuldestråling fra loftet. Derudover begrænser du faktisk også CO2 udslippet fra dit hus, og det er naturligvis til stor gavn for vores miljø.

Spar penge på din varmeregning med en loftisolering

Du undrer dig måske over, om du overhovedet kan få noget ud af at få foretaget en loftisolering. Men det gælder faktisk, at stort set alle huse, der er ældre en 15 år, kan have gavn af en loftsisolering. Her er der nemlig penge at spare, og jo bedre dit loft allerede er isoleret, jo billigere vil en efterisolering desuden være. En optimal tykkelse på en isolering er 300 mm, og det betyder altså, at hvis der allerede ligger 200 mm i dit loft, behøver du blot af få efterisoleret med 100 mm, før din varmeregning bliver minimeret. Det er desuden muligt at efterisolere på 2 forskellige måder. Ved den første måde blæses isoleringsgranulat ud over hele loftet, og ved den anden måde lægges et lag isoleringsmåtter ud på hele loftet. Med andre ord, er der altså stort set altid besparinger at hente ved en loftisolering, og det er bare om at komme i gang.

Comments Off
×