Invester i gulve med høj slidstyrke og smukke designs

  • September 21, 2019
  • by

Vi befinder os i en tid, hvor både design og funktionalitet ligger højt på prioriteringslisterne. Det er ikke nok med moderne og flotte gulve, hvis ikke de holder på den lange bane. Mange vil gerne lave en god investering, når det kommer til gulve, og det kan derfor være svært at skulle vælge materiale og design. Heldigvis er der rådgivning at finde, f.eks. hvis I vælger et Alloc gulv. Berry Alloc tilbyder et bredt sortiment af flotte laminatgulve, så du lettere kan finde det, der passer til jeres projekt.

Nemt at lægge uden erfaring

Det kan virke uoverskueligt at skulle lægge nyt gulv i hjemmet eller i et offentligt miljø. Heldigvis er det muligt at investere i løsninger, hvor det bliver let som en leg at lægge nyt gulv. Alle laminatgulve fra Berry Alloc er lavet med et praktisk kliksystem, der gør, at gulvene let kan lægges. Denne type gulvlægning kræver ingen erfaring forudgående fra gulvlægningen, så her er det muligt at spare penge på montering. Laminatgulve fra Berry Alloc fremstilles ved brug af fire lag gulv, som bliver sammenpresset til et gulvbræt. Det første og øverste lag består af et beskyttende materiale, som er slidstærkt men gennemsigtigt, så det næste lag er synligt. Dette lag er det dekorative, og det vil afgøre hvordan gulvet ser ud, når det er lagt færdigt. Herefter placeres et indre lag efterfulgt af underlaget. Resultatet er et hårdført gulv, der er let at rengøre.

Hvad kan et laminatgulv holde til?

Hvis I finder et højtrykslaminat, så betyder det, at hvert enkelt lag et blevet sammenpresset, i kontrast til at det hele bliver presset på én gang. Underlaget og det beskyttende lag er ligeledes tykkere og kan holde til mere. Dette indebærer blandt andet modstandsstyrke over for varme, slag og pletter.

Comments Off