Hvordan skal dit badeværelse se ud? Få inspiration her

  • October 12, 2019
  • by

Badeværelset kan virkelig gøre en stor forskel, når du endelig bliver tilfreds med det. Hvis det er en ældre bolig, som du lever i, og du ikke har renoveret badeværelset, kan det være tydeligt, at det er et ældre badeværelse. Det kan være mindre tilfredsstillende at gå ind på sådan et badeværelse, hvis du hele tiden drømmer om et nyt. Men et nyt badeværelse betyder også, at du allerede skal have en idé om, hvordan det nye badeværelse skal se ud. Du skal have nogle idéer og tanker, og det har du måske ikke så mange af endnu. Her kan vi hjælpe.

Sæt ingen begrænsning – vær kreativ

Hvis du er meget lukket i din tankegang, og du tænker meget tanken: ”Ej, det kan vi ikke alligevel,” lige efter, at du har fået en god idé, som du virker usandsynlig, så er det en endnu sværere proces. Du skal give dig selv lov til at finde på kreative ting, og det du oftest tror ikke kan lade sig gøre, kan ofte lade sig gøre. Du skal bare snakke med de rigtige mennesker, der kan lave det til dig. Et nyt badeværelse gør en stor forskel, og det er en langt større forskel, end du lige regner med – find din badeværelse.

Lad det passe sammen

Oftest giver det en god effekt, hvis du lader hele huset hænge sammen med boligindretningen. Det betyder, at hvis du har et meget moderne køkken, så vil det være en god idé at lave badeværelset samme stil. Du kan selvfølgelig køre den med et mere klassisk og vintage badeværelse, men når du lige kommer gående ud fra et moderne køkken, vil det hænge bedre sammen med et badeværelse, der matcher. Det giver en god følelse at kunne gå igennem huset og se, at det hele hænger sammen. Det er ikke tilfældigt.

Comments Off