Husker du din indboforsikring?

  • June 11, 2020
  • by

De ting, der omgiver os, siger meget om dem, vi er. Vores tøj, vores møbler og vores billeder er en del af vores identitet, og det er derfor også vigtigt at passe på dem. Det gør du selvfølgelig bedst ved at være forsigtig, men nogle gange kan heldet være ude, og i de tilfælde er det vigtigt at være dækket af en god indboforsikring. Det giver dig frihed til at fokusere på de vigtige ting i livet som familieliv, karriere og dig selv og dit velvære.

Dét dækker din indboforsikring

Tegner du en indboforsikring, dækker du alle de skader, der sker på dine ting i forbindelse med blandt andet tyveri, vandskader og hærværk. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig for dyre og uoverskuelige regninger, når du for eksempel er ude at rejse. Flere gange årligt rammes Danmark også af voldsomme storme, der også kan skade dit indbo. Med en indboforsikring slipper du for at betale de uforudsete udgifter af egen lomme.

Kommer du til at skade andre personer eller deres ting, dækker din indboforsikring også det.

Din indboforsikring passer på dig

Heldigvis er de fleste skader, der sker, ikke så voldsomme. Det gælder dog ikke altid. Nogle gange er skaderne mere omfattende og kræver meget tid og mange penge – men det dækker en god indboforsikring også. Få gange kan det gå så vidt, at der kommer udgifter i forbindelse med advokathjælp ved nogle bestemte typer konflikter, og her sikrer din indboforsikring dig retshjælp.

Mere alvorligt er det, hvis der sker skader på personer. Få gange kan skaderne være så slemme, at du får brug for psykologisk krisehjælp. Det kan være i forbindelse med alvorlig sygdom, dødsfald eller voldsomme skader. Her dækker din indboforsikring også, og du er dermed sikret den hjælp, der nogle gange er nødvendig, for at du kan bringes på fode igen.

Comments Off