Giv dit hjem et råt udtryk

  • December 09, 2019
  • by

Synes du, at dit hjem er lidt for nuttet og nydeligt? Måske du synes, det kunne være fedt at kombinere hyggen med nogle få “rå” varer. Hvis det lyder rigtigt, så læs med her, hvor vi kommer med forslag til, hvordan du optimerer det rå udtryk i hjemmet.

Store vaser – voldsomme planter

Noget, der bidrager til den yndige indretning, men ikke så meget til den rå, er en masse små planter og pynteting i alverdens farver og mønstre. Hvis du ønsker noget råt, så skal du i gang med at rydde ud i alle dine små pynteting, som der sandsynligvis hverken er system eller motiv i.

Prøv i stedet for at dekorer med store, ekspressive – men simple – vaser med store, ensartede planter i. Det er naturligvis mest råt, hvis du ikke vælger en meget “piget” plante fyldt med blomster.

En tung sofa

Sofaen fylder meget i rummet, og derfor kan den også bidrage meget til hele rummets udtryk. En rå sofa, er en tung sofa – ikke fysisk tung, men tung af udseende. En rå indretning holder sig generelt fra petit møbler, men sigter hellere efter noget i mørke nuancer som ser mere “fastmonteret” ud.

Husk desuden, hvis du skal holde det helt råt, ikke at dekorere sofaen med en masser puder og tæpper.

Møbler i stål/metal

Noget man især forbinder med en rå indretning, er møbler, som er fremstillet af metal og stål. Det kunne fx være et vitrineskab i cool metal. Det kunne også være en reol fremstilles i stål, som bidrager til et cool industri-look.

Betonvæg

Du har måske lagt mærke til, at betonvægge er blevet populære landet over. Det sker fint i takt med, at den minimalistiske og nordiske stil overtager de danske hjem. Betonvæggen er både rå og minimalistisk på samme tid – så den passer perfekt til det rå hjem!

Plankeborde

Ved du hvad, der ikke skriger rå indretning? Et ustabilt IKEA-bord, som fem af dine veninder har magen til derhjemme. Prøv i stedet for at supplere din rå indretning med et tilpasset plankebord! Plankeborde har et unikt udseende og passer perfekt sammen med de andre tunge møbler. Du kan også snildt snige en lille, sød blomst ind på bordpladen uden at ødelægge det rå udseende. Så behøves du ikke at smide alle ud!

Comments Off