Få klargjort dit hus inden en vurdering fra ejendomsmægleren for den bedste pris

  • June 29, 2020
  • by

Har du overvejet at sælge dit hus? Så har du sikkert også tænkt dig at få en ejendomsmægler til at give en vurdering af huset, og den pris det kan sælges for. Men inden ejendomsmægleren kommer, er det en god ide at sørge for, at huset ser så pænt ud som muligt, og at det er i god stand, så ejendomsmægleren får det bedste indtryk af huset, og at de dermed giver en bedre vurdering af huset.

Gulvafslibning

En af de ting der kan gøre en stor positiv forskel i dit hjem, er hvis dine gulve lige får en omgang med sliberen. Dette kan du gøre selv, men du kan også ansætte en professionel til at gøre det for at få det bedst mulige resultat. Der tilbydes gulvslibninger i hele landet, og har du f.eks. brug for gulvafslibning Vesterbro, kan du læse mere om det på mt-gulvservice.dk.

Vinduespudsning

Dette er ikke noget, der tilføjer et ekstra nul på ejendomsmæglerens vurderede pris af jeres bolig, men det er alligevel noget, der gør en forskel på, hvordan boligen ser ud under vurderingen. Et hus med pudsede vinduer ser umiddelbart mere rent ud, end en bolig hvor ruderne er helt fedtede til.

Den store rengøring er nødvendig

Det kan meget vel være, at du ikke er særlig glad for at gøre rent – men inden ejendomsmægleren kommer, er det altså strengt nødvendigt, at du får huset rengjort fra ende til anden. Det gør på ingen måde et godt indtryk, hvis ejendomsmægleren kommer til et hjem, der er beskidt, og som flyder med det ene og det andet. Et rent, velorganiseret hus gør derimod et rigtig godt indtryk på en ejendomsmægler, der skal komme og give et bud på, hvor meget jeres bolig kunne være værd ved et eventuelt salg.

Comments Off