Er din have klar til sommerens fester?

  • March 24, 2021
  • by

Sommer er lig med hyggelige sammenkomster i haven med de mennesker, du holder af. Har du planer om at invitere til havefest i din grønne oase? Så er det selvfølgelig vigtigt, at din have står knivskarpt og er festklar. Du kan sikre en festklar have på mange måder, men med disse 3 tips vil du uden tvivl kunne blæse dine gæster bagover:

Tid til nye havemøbler

Er dine gamle havemøbler ved at være slidt? Så kan det være en god idé at udskifte disse, inden du byder op til dans i din have. Udover at det vil skabe et par siddepladser til dine gæster, så vil et par ordentlige havemøbler også bringe haven sammen. Desuden kan du med havemøblerne være med til at præge havens indretning i lige netop den stil, du ønsker. Se alle havemøbler her og find dine favoritter.

Få ordnet alt det praktiske

Hvis du virkelig gerne vil have, at din have skinner til din havefest, så er der en række praktiske ting, du skal ordne. På med arbejdshandsken og smøg ærmerne op, for nu er det tid til at få ordnet følgende i haven:

  • Slå græsset.

  • Vand alle dine blomster, og om nødvendigt kan du plante nye, hvis du har nogle tomme krukker.

  • Klip hækken.

  • Fjern ukrudt i dine havebede.

  • Er dele af din have flisebelagt, eller har du en træterrasse, så kan en algebehandling eller højtryksrens gøre underværker for udseendet.

Skab en hyggelig atmosfære med belysning

Sommerens havefester kan sagtens vare til langt ud på natten. Det kan om end knibe med at se hinanden, når mørket falder på. Derfor er det vigtigt at have den rette belysning i haven. Overvej for eksempel at hænge en lyskæde langs huset eller placér lanterner rundt omkring havens stisystemer. Det skaber en hyggelig og idyllisk stemning, samtidig med at det lyser din have op.

Comments Off