Efteråret står for døren – forbered dig på bedste vis

  • September 28, 2020
  • by

September er en dejlig måned, oftest fyldt med godt vejr og en klar blå himmel, men når først september skifter til oktober, kan efteråret virkelig mærkes. Det betyder blandt andet, at vejret skifter ret drastisk, og vinden blæser op.

Ligesom at dagene er lig med varm kakao, the eller kaffe sammen med en god bog eller film bag de dråbe dækkede ruder, så betyder de også, at det nu er på tide for vinterens kommen. Selv om træerne og naturen selv tilpasser sig årstiden, så er der noget, du kan gøre for at hjælpe både dig selv og naturen.

 

Den smukke og dystre årstid fyldt med gyldne farve og indendørs hygge

Hyggen er noget af det absolut bedste, efteråret lægger op til. Det, og så den varme kakao og den gode bog. Det fede ved efteråret er, at du ikke får skyldfølelse ved ikke at være udenfor. Det er sjældent, at vejret tilbyder til det alligevel – og når det gør, vil du højst sandsynligt gerne derud.

På trods af de mange goder ved efteråret, så følger der med efterår også blade til. Blade, der kommer til at lægge over det hele, og som godt kunne bruge en hjælpende hånd for at komme videre på rejsen. Gå efteråret i møde med en smart løvblæser.

Løvblæser, løv og blade

En årstid med lyd på er efteråret. Det er en stille lyd, men den er der, og den er i de fleste tilfælde komfortabel. Det er lyden af naturen og de naturkræfter, der omgiver os. Måske giver det dig følelsen af, at der er noget, der er større end dig.

Dog kan løvblæsere også nogle gange høres blandt regndråber og blæsende vinde. Hvis du vælger at bruge løvblæsere, vælger du at hjælpe naturen. Bladene ligger overalt, og du giver en hånd til for at fjerne dem.

 

Comments Off
×