Disse ting kan gøre din have mere indbydende og praktisk

  • October 22, 2019
  • by

Du kender det sikkert. Det er nemt at udskyde husprojekterne til næste sommer, og når sommeren endelig kommer til Danmark, har man enten ikke tid, lyst eller penge til at påbegynde store husprojekter. For at kunne komme i gang uden at udskyde det, kan det i mange tilfælde kræve, at man blot går i gang uden at tænke videre over det. Når det første spadestik er gravet, er man i gang, og så kan man ligeså godt færdiggøre det, man er startet på. Har du et ønske om at gøre din have mere indbydende og praktisk, så kan man gøre flere tiltag, og nogle af dem kan du blive klogere på herunder.

Frisk haven op med en ny terrasse

En ny terrasse kan både gøre haven indbydende og mere praktisk, hvilket er en win win for din familie. Er jeres gamle terrasse ved at mugne op, eller ønsker i blot et frisk pust i haven, så kan det være en god idé at kigge efter terrassebrædder, der passer ind – både til huset men også til haven. Eksempelvis kan man vælge vedligeholdelsesfrie terrassebrædder, mens man også kan finde brædder i mange forskellige former, materialer og farver. Lyder en ny terrasse som noget for dig og din familie, kan I blive klogere på udvalget her.

Sørg for at dine bed ikke kræver meget vedligeholdelse

Har du et ønske om, at dine bed i haven er fine men også nogenlunde vedligeholdelsesfrie, så kan det være en god idé at ændre dem, så man ikke skal ud i haven hver anden uge for at holde ukrudtet væk. En have bliver nemlig automatisk mere indbydende og praktisk, hvis der ikke vokser ukrudt op overalt, og hvis der er noget pænt at se på. Der er altså mange ting, du kan gøre, hvis du har sat dig for at opfriske haven.

Comments Off