Det perfekte badeværelse i 2020

  • June 17, 2020
  • by

Hvad der kendetegner det perfekte badeværelse, er naturligvis meget individuelt og forskelligt ud fra hvem det er til, badeværelsets størrelse, samt ejendommes indretning og stil i det hele taget.

flottebade.dk kan du finde alt hvad der behøves, for at indrette det, som er det perfekte badeværelse for dig. Uanset om perfekt er lig med praktisk, eller om det betyder hyggelig, romantisk, eller moderne.

Moderne badeværelse

Det moderne badeværelse, er for mange mennesker også det perfekte.. Måske fordi det er fyldt med ting, som er praktiske og lettere at holde rent i en travl hverdag. Det moderne badeværelse er kendetegnet ved enkelte- rene linjer, praktiske funktioner og stilrene produkter. Det kan for eksempel være toiletter og badeværelsesmøbler med rengøringsvenlige overflader, eller at lyset er bygget ind i spejlet, så man ikke behøver lamper på væggene. Det kan være armaturer og brusere i moderne farver, som sort, eller messing. Og en let, flot bruseafskærmning med profiler i de samme farver og overflader.

Indretning af badeværelse

Også selve indretningen af badeværelset, kan være det, som gør det til det perfekte.. Er det husets eneste badeværelse, kan det være det skal indrettes, så der er plads til flere personer af gangen? Med dobbeltvaske, eller arrangeret så én kan være i bad, mens en anden børster tænder. Er man en børnefamilie, kan det være praktisk med et badekar, eller en ekstra stor bruseniche. Måske er man typen, som gerne vil have tid for sig selv, til afslapning og forkælelse, så skal man måske have et spabad. Er boligen gennemgående holdt I en bestemt stil, som man holder af, kan det være smart at indrette badeværelset efter samme mønster. Det kan være det romantiske, med nostalgiske armaturer og lamper, badekar på løvefødder eller varme farver på væggene. Eller det kan være det helt stringente, stramme look, hvor man arbejder i få enkelte farver med stærke kontraster og rene linjer. Det perfekte badeværelse, er derfor helt op til den enkeltes ønsker, behov og stil.

Comments Off