Derfor kan et solsejl være en god overdækning til din terrasse

  • October 08, 2020
  • by

Har du nogensinde hørt om en solsejl terrasse før? Hvis nej er du langt fra den eneste. Det er nemlig de færreste danskere, der har erhvervet sig sådan en. Dette er egentlig en anelse mærkværdigt, da vi har et meget omskifteligt vejr i Danmark. Her støder du nemlig sjældent på en dansker, der ikke brokker sig over vejret i ny og næ. Og det er vi da også i vores gode ret til med den mængde nedbør, vi får. Men derfor er det så også ekstra smart med et solsejl til den danske terrasse. På den måde kan du nemlig få overdækning, når vandet vælter ned fra himlen i lårtykke stråler. Her er det altså umådelig træls at have inviteret til havefest sidst i juli, og regnen så siler ned over dine gæster. Dette kan du dermed forhindre ved lige at køre dit solsejl henover terrassen. Et andet scenarie kunne også være, at selvsamme havefest sidst i juli bød på 30 grader og fuld sol. For at forhindre at samtlige af dine gæster så besvimer af hedeslag, kunne du så køre selvsamme solsejl henover terrassen, der så sørger for skygge. Derfor er der altså flere gode grunde til at erhverve dig et solsejl til din terrasse.

Hvad er et solsejl?

Et solsejl er en slags overdækning, som du har hængende over din terrasse. Det fremstilles ofte i 360 grams vandtæt sejldug eller 360 grams markisedug. Dette materiale er slidstærkt og strækstabilt, derfor kan det let spændes op. Du kan enten have solsejlet hængende permanent over din terrasse, eller du kan lave et wiresystem, som du kan køre frem og tilbage. Det er op til dig og kun fantasien sætter grænser. Solsejlet bliver også designet og produceret specielt til netop din terrasse. Dette er nødvendigt, da ingen terrasser er ens. Men på den måde får du så også et produkt, der passer nøjagtigt til dit behov. Prisen ligger på omkring 450 kroner til 550 kroner per kvadratmeter. Disse priser er inklusiv moms.

Hvordan bestiller jeg et solsejl?

Solsejlet bestilles på nettet. Her kan du samtidig læse mere om solsejlet, samt hvordan det kan sættes op. Først og fremmest skal du dog gøre dig nogle tanker om, hvordan det skal se ud samt de forskellige mål, som din terrasse har. Dette er en nødvendighed for, at du får det bedst mulige produkt. Er du i tvivl om opmålingen af din terrasse, kan firmaet All Covers også hjælpe med det. Det samme gælder, hvis du er i tvivl om monteringen. Så kan de også være behjælpelige med det. Det bør du helt klart benytte dig af, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan solsejlet skal monteres. Det kommer nemlig ikke til at fungere ordentligt, hvis det ikke monteres rigtigt. Montering og opmåling af din terrasse koster selvfølgelig en merpris, men det kan svare sig i det lange løb, da du på den måde er sikker på, at det bliver gjort ordentligt fra starten af.

Comments Off