Bliv klar til den isnende vinter

  • October 06, 2019
  • by

Det er snart vinter og det betyder sne og frost og glatte veje. Noget de fleste kender til er en travl morgen og man er ved at komme for sent på arbejde eller lignende og løber ud ad døren og falder på numsen, fordi det er glat. Det er noget de fleste har oplevet og det er smadder irriterende, for det forsinker én yderligere. I denne artikel vil du få svar på, hvad du kan gøre for at undgå det.

Hvad skal jeg bruge?

Mange ved nok, at salt smelter is. Ellers har i nok set de store saltspredere på vejene om vinteren, som sikrer at isen smelter, så der ingen uheld sker. Den letteste løsning er at investere i en saltspreder. Det er en hurtig og effektiv måde at fjerne isen. Der findes forskellige slags saltspredere, nogle er til traktorer mens andre er til biler. Hvis det kun er til privat forbrug eller mindre omfang, kan man for eksempel købe en centrifugalspreder med plads til 47 liter. Men hvis det for eksempel skal bruges til større veje, kan man købe en saltspreder til biler. Her kan de rumme 1100 liter. Om det er til privat eller større forbrug, kan man sagtens finde noget der passer til ens behov. Medens størrelsen varierer, gør prisen også. Du kan finde nogle som kun koster 2500 kr. og du kan også find nogle der koster helt op til 70.000 kr.

Nu til dags er der flere webshops, som udbyder saltspredere, så de er heller ikke umulige at få fat i. Nogle saltsprederudbydere udbyder endda lån, hvilket er relevant til folk som køber de større maskiner, som er pænt dyre. Det er en god idé at tjekke det, for mange af dem giver et rentefrit lån, tværtimod banker og lignende.

Comments Off