Åben vinduet, og luk fremtiden ind

  • October 03, 2019
  • by

Fremtiden er på alle måder grøn. Helt tydeligt blev det ved sidste folketingsvalg, at miljø er i højsædet. Der er mange knaster ved klimaforandringerne, der alle sammen danner et kæmpestort problem. Det er på alle måder et aktuelt problem, og det er noget, som vi skal handle på akut. Det er ikke bare én handling der skal til- nej, det er snarere en radikal livstilsændring og vaneændring der skal til.

Der er sagt med andre ord rigtig meget vi skal ændre, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvor vi skal starte, men frygt ej- vi har en glimrende start til dig.

Med salg af nye og brugte vinduer får du ny muligheden for at søge og lede efter vinduer blandt både nye og genbrugte vinduer.

Du er kun en enkelt søgning fra nye vinduer

Vi synes det er smart, da vi først og fremmest nedsætter det store problem der kommer af, at vi mennesker producerer rigtig meget, der udleder co2 i processen. Ydermere, så er det også bare en skam, når vinduer går til spilde. Det er dog stadig vigtigt at pointere, at det ikke er hvilke som helst vinduer, der går til genbrug, og det naturligvis kun er dem, der stadig er i god kvalitet.

Tit og ofte skifter folk nemlig ikke bare vinduer på grund af ødelagte gamle, men også bare af ren lyst til ændringer. Derfor er der en hel masse vinduer, der før i tiden ville gå til spilde.

Nu har vi skabt én database, hvor det hele indgår. Det første, som du som køber gør, er, at du finde ud af hvilke mål, du skal bruge vinduerne i- så indtaster du det, og så får du et sortiment, der er tydeligt markeret med genbrug eller ej. Herefter er der kun tilbage at vælge netop dine yndlingsvinduer!

Comments Off