Tjen flere penge på din hobbyvirksomhed med din egen hjemmeside

  • August 31, 2020
  • by

Hvis du har en hobbyvirksomhed eller overvejer at begynde en, er det oplagt at få lavet en hjemmeside, hvor du kan komme i kontakt med kunder. Selvom det er en mindre beskæftigelse, som ikke fylder lige så meget som dit fuldtidsjob, kan det stadig være nødvendigt med en hjemmeside. Det kan nemlig give dig langt større synlighed blandt mulige kunder, så du kan få en større indtjening end tidligere. Ser du en større indtjening som en fordel, bør du stærkt overveje om det er tid til at lave en hjemmeside.

2 tips til at lave en succesfuld hjemmeside

Bare fordi du har oprettet en hjemmeside, er det ikke ensbetydende med, at der kommer besøgende på siden. Der er flere tiltag, som du kan benytte dig af, som er med til at skabe større opmærksomhed og synlighed omkring din side. her får du 2 tips til, hvordan du laver en succesfuld hjemmeside.

  1. Online markedsføring: Når du har lavet en hjemmeside, er det vigtigt, at du bruger online markedsføring for at gøre folk opmærksomme på den. Det behøver ikke koste nogle penge, da der er gratis markedsføringsstrategier, som kan tages i brug. Disse kan du lære mere om ved at tage gratis kurser igennem Google. Du kan også betale dig fra at få professionelle til at hjælpe med den del.

  2. Hold folk på hjemmesiden: Det er ikke nok kun at få folk ind på din hjemmeside, du skal også have dem til at blive. Her er det en god idé at lave en brugervenligt design på siden med fangende farver og et tema, som går igen på alle siderne. Desuden bør du også gøre brug af billeder og videoer. Det er med til at fange folks opmærksomhed, hvor en lang tekst uden billeder hurtigt kan virke uoverskuelig og skræmme folk væk.

Comments Off