Slip for ledninger med et trådløst højttalersystem

  • February 15, 2021
  • by

De fleste af os har prøvet det. Der er alt for mange ledninger, og du ved ikke, hvilke der hører til hvor, fordi de på magisk vis har filtret sig sammen, mens du kiggede væk.

Eller måske er du ganske enkelt bare træt af at skulle flytte din højttaler fra rum til rum for at få musikken med dig.

Løs det med et Multiroom system fra Bang & Olufsen.

Først og fremmest fungerer Multiroom systemet med en trådløs forbindelse, så du ikke skal bekymre dig om filtrede kabler. Du kobler blot dine højttalere op på dit Wi-Fi netværk. Samtidig lader Multiroom dig faktisk spille musik samtidig på tværs af forskellige rum – både, hvis du vil spille den samme musik, eller hvis der er behov for forskellig musik.

Du kan sammensætte dit Multiroom system lige som det passer dig. Så uanset om du vil bruge den mindre Beosound 2, eller om det skal være lidt større med den klassiske Beoplay A9 eller måske noget helt tredje, kan du nemt og hurtigt kaste dig ud i et Multiroom system fra B&O.

Højttalerne betjenes let ved intuitiv touch. Så kan du starte dagen med din yndlingssang eller podcast med et enkelt tryk på din Beosound placeret på sengebordet og tage musikken med videre ind i stuen ved et enkelt tryk på din Beoplay. Du kan også vælge at styre dine højttalere gennem Bang & Olufsen appen. Nemmere bliver det ikke!

Kompatibelt med flere streamingtjenester

Højttalerne i Multiroom systemet fungerer med alle musikstreamingtjenester. Så om du vil afspille musik fra Spotify, Deezer eller noget helt tredje, så kan højttalerne klare det for dig.

Samtidig er højttalerne også kompatible med både Apple Airplay 2, Chromecast og Bluetooth og kan dermed nemt kobles op til dit TV også. Så kan du også høre lyden fra TV’et på din højttaler i køkkenet, når du skal ud at fylde snackskålen op.

Byg systemet op løbende

Rækker budgettet ikke helt til at købe flere højttalere på én gang? Bare rolig, du kan sagtens starte med en enkelt eller to, og derefter tilføje flere højttalere, lige når det passer dig og lige så mange som det passer dig.

Og det er let. Du kobler bare den nye højttaler til dit Wi-Fi netværk, og så er du klar!

Comments Off