Sådan får du de bedste rammer for kommunikation og vidensdeling

  • May 25, 2021
  • by

Oplever du også tit, at mange af dine medarbejdere er misinformeret eller overhovedet ikke opdateret på den nyeste information, der er i virksomheden? Rigtig mange virksomheder bruger utrolig mange ressourcer på at informere alle medarbejderne omkring de mindste ting i virksomheden, at det tit og ofte ender med at være noget, som bliver nedprioriteret. Det ender altså med, at det kun er de personer, der er involveret i den specifikke sag, der bliver informeret. Noget, der dog ikke ligefrem er med til at skabe en effektiv og konkurrencedygtig virksomhed.

Bedre kommunikation til alle ansatte

Problemet i rigtig mange virksomheder, når det omhandler kommunikation, er, at mange medarbejdere bliver glemt eller nedprioriteret. Det er for besværligt at nå ud til alle med de forskellige beskeder, at nogle bliver glemt i farten, eller også tænker man, at de kan få beskeden på et andet tidspunkt. Dette fungerer dog ikke på den lange bane, da disse medarbejdere hurtigt kan få følelsen af, at de ikke er en aktiv del af virksomheden eller værdsat. Så uanset, om du måske ikke sidder i virksomheden til dagligt, eller om du er en studiemedarbejder, så har du retten til at blive informeret med det seneste nyt i virksomheden. Noget du faktisk kan sørge for med et intranet.

En samlet pakke med de rette programmer

Udover at skabe bedre kommunikation til de ansatte i virksomheden, kan du med et skræddersyet intranet også udvælge de programmer, der er vigtige for din virksomhed. Du kan altså effektivisere den proces, hvor du konstant skal sørge for, at alle medarbejdere har de nødvendige programmer, som ovenikøbet også skal være opdateret. Med et intranet bliver det meget nemmere at dele forskellige filer, viden og generel kommunikation i virksomheden i blandt. Et intranet vil sørge for, at hele virksomheden er opdateret, hvilket også vil øge effektiviteten i virksomheden.

Comments Off