Køb ny mobiltelefon til Black Friday

  • October 05, 2020
  • by

Går du og overvejer, om det er ved at være tid til at skifte den gamle mobiltelefon ud med en ny? Så kan det være en god idé at vente lidt endnu, for der kan være mange penge at spare ved at købe den til Black Friday. Her har de fleste butikker store prisnedsættelser på mange af deres produkter.

Derfor kan det være en fordel at sætte sig ind i, hvad man gerne vil have allerede nu, men vente med at købe det, til det kommer på tilbud. Hold f.eks. øje med Black Friday tilbud – mobiltelefoner.

Undersøg mulighederne

Når man skal købe noget nyt, er det en god idé at undersøge mulighederne, inden man bare køber det første. Dette gælder især, hvis det er noget, man regner med at skulle bruge meget og have i længere tid – som f.eks. en ny mobiltelefon.

Derfor er det godt inden tid at finde ud af, hvad den nye telefon skal kunne og hvilke modeller, der findes, som opfylder disse krav. Det kan være, at de mulige telefoner ligger i lidt forskellige prisklasser. I dette tilfælde skal man også gøre op med sig selv, hvor meget man vil betale, og hvor meget mere end det, man har behov for, man gerne vil have med.

Samtidig skal man dog også huske, at hvis man vælger at købe sin nye mobiltelefon på tilbud på Black Friday, så er den ofte en del billigere end normalt. Dette betyder, at man enten kan få den telefon, man har udset sig meget billigere, eller at man kan få en meget bedre telefon til ca. samme pris, som den man havde udset sig.

Vær klar, når tilbuddene gælder

Vil man gerne købe noget på Black Friday handler det dog om at være klar, når tilbuddene træder i kraft. Enten skal man sidde klar ved tasterne, hvis den nye mobil kan købes på nettet, eller også skal man stå klar ved butikken, når de åbner dørene. Der kan nemlig godt være mange andre, der også går efter de gode tilbud, og ofte er der også kun et begrænset antal af hver vare.

Derfor er der altså ekstra god grund til at have undersøgt lidt inden tid. Så har man helt styr på, hvad man går efter, og man skal ikke først skal til at se anmeldelser og sammenligne forskellige produkter. Hvis man skal bruge en masse tid på det, risikerer man nemlig, at produkterne er væk, når man skal til at købe dem.

Hold øje med tidligere tilbud

Black Friday er altid en bestemt dag, men nogle steder tyvstarter de med tilbuddene, så det er også værd at holde øje med. Hos TelePrisTjek.dk kan man f.eks. være heldig, at man kan finde de gode tilbud tidligere end andre steder: ”Black Friday er en tilbudsfest. Også i 2020 vil teleselskaberne og større webshops sælge dyre og populære mobiltelefoner til den halve pris. Vi er først med de bedste Black Friday tilbud på telefoner flere uger inden alle andre”, Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk.

Comments Off
×