Handy eller ej, frygt ej, for vi har løsningen til dig!

  • September 02, 2019
  • by

Der er en rundsav, og så er der en bordrundsav. Den hele store forskel er måden hvorpå, man betjener dem. Her er det vigtigt for udførslen af dit stykke arbejde, at du for alvor tager stilling til dit reelle niveau indenfor håndværk. En rundsav er ikke for enhver, da det kræver en enormt stor teknisk snilde at betjene den til perfektion. Det er nok de færreste der kan nikke genkendende til, at de er på dette niveau. Men bare rolig- for med en bordrundsav, som du aldrig før har set den, begrænser nemlig på ingen måde dine muligheder.

Så handy eller not, så frygt ej. Med en bordrundsav er det lettere at kontrollere, at snittet bliver godt. En bordrundsav begrænser heller ej dine muligheder i forhold til materialevalg, da den stensikre, solide og holdbare sav kan klare det meste.

Det sikrer dig altså, at du kan få det perfekte snit. Det perfekte snit kan så men være nemt nok at lave, men udfordringen kommer i, når det skal være et lidt længere lige snit, som man vil lave. Her kan bordrundsaven med fordel blive din nye bedste handy ven.

Velkommen hjem

Øvelse gør mester, og i takt med, at du påbegynder projekter med din helt nye bordrundsav, vil du finde ud af, at mulighederne er uendelige. En helt ny verden åbner sig, når du, ikke nok med at kunne designe dine egne møbler, også kan føre ideen ud i livet.

Det er både fedt og ekstremt sejt, men der er også en hel anden fordel ved det. Du kan nemlig med fordel spare enormt mange penge ved at lave dine egne møbler. Ikke nok med, at du sparer penge, så får disse møbler en ganske særlig værdi, i form af affektionsværdi.

Bordrundsaven er nem, den er smart og så er den for alle!

Comments Off