Gør arbejdsdagen mere effektiv med et hovednummer

  • May 27, 2021
  • by

Måske er det sådan i din virksomhed, at alle har hver deres telefon med hver deres telefonnummer, som de bruger til forskellige arbejdsrelaterede opgaver. Måske er det også sådan, at alle medarbejderne har en arbejdstelefon. Og det er i og for sig og rigtig fint. Men måske har du også prøvet, at flere kunder har haft ringet til dig, fordi de ikke har været helt klar over, hvem de skulle have fat i, og der stod en masse forskellige numre på hjemmesiden. Noget det er med til at gøre to ting. Den ene er, at du tit bliver forstyrret unødvendigt i dine arbejdsopgaver, og den anden er, at kunderne føler, at det er besværligt at få fat på den rigtige.

Den professionelle facade

Kunne du også godt tænke dig, at alt telefonien blev lidt mere effektivt i din virksomhed? Så bare rolig, for det er faktisk ikke så svært. Det er nemlig muligt at skaffe et telefonnummer til virksomheden, som skal være den professionelle facade udadtil. Det er nemlig muligt at få et firmanummer, der altså være det nummer, der repræsenterer virksomheden overalt. Det skal være det nummer, der står på hjemmesiden, så det er nemt og overskueligt for nuværende og potentielle kunder at finde ud af, hvilket nummer, der skal bruges. Nu er der nemlig kun ét.

Et nummer, der skaber overblik

Udover, at dette nummer fremover skal være facaden udadtil, så giver det også jer internt i virksomheden nogle fordele. Alt telefoni bliver nemlig samlet ét sted, og man kan dermed nemmere se ubesvarede opkald. Det er også nemt at omstille opkaldet til den rigtige person, og i den forbindelse kan sådan et firmanummer også foreslå en medarbejder, kunden skal viderestilles til, hvis personerne tidligere har talt sammen. Man bliver altså fri for, at alle medarbejdere skal sidde med hver deres numre og unødvendige samtaler.

Comments Off