Design dine egne plastikkort til brug som gavekort og andet

  • July 08, 2020
  • by

Har du nogensinde gået ned i en butik og haft muligheden for at købe et gavekort? Så har du sikkert også undret dig over, hvordan de er blevet lavet. Det er faktisk langt mere simpelt, end du måske lige går og tror. Så hvis du selv har leget med idéen om, at du skal have gavekort til din butik eller webshop, så lægger muligheden åben for dig. Ligeså kan du også få printet studiekort, ID kort, medlemskort, prisskilte og etiketter, så du behøver ikke kun at have brug for gavekort, for at kunne få et lille plastikkort i samme format og tykkelse som et dankort.

De mange muligheden for et federe look

Gavekort kan være alt fra blanke, hvide plastikkort til farverige og designede plastikkort, der viser til hvilken butik. Måske arbejder du på et bibliotek, og I har behov for nye lånerkort. Du har mange muligheder for at printe og designe et plastikkort, lige som du har brug for, til en stor del forskellige begivenheder. Hvis du har en shop på for eksempel Etsy, så kunne du designe dine egne gavekort på idonline.dk, og sælge dem til folk. Så kunne der eventuelt stå en rabatkode på, som de kan indløse på deres næste ordrer.

Hvordan fungerer det?

Når du skal have printet et plastikkort i samme format som et dankort, gå du ind på hjemmesiden Idonline.dk, hvor du her får muligheden for at vælge mellem de forskellige slags plastikkort. Hvis du vælger gavekort, så vil du få en tekst om, hvordan det fungerer, og hvad mulighederne er. Hvis du beslutter dig for, at du vil designe dine egne gavekort, så kan du vælge at købe Zebra ZC100 startpakken, hvor du får følgende i din handel, så gavekortene er klar til brug, når de skal sælges:

  • Kortprinter

  • 200 kort

  • Farvebånd

  • Software

Comments Off