Derfor er printeren et must-have på arbejdspladsen

  • October 05, 2019
  • by

Det er efterhånden blevet en selvfølge, at en stor del af vores arbejdsliv er digitalt. Med en smartphone kan mails besvares på alle tidspunkter af døgnet, og hvis man har en god computer og en ordentlig internetforbindelse, kan det være nok til at drive en hel virksomhed. Derfor kan man selvfølgelig godt sætte spørgsmålstegn ved, om printeren overhovedet har nogen plads i det moderne arbejdsliv. Men måske er printeren faktisk endnu vigtigere i dag, end den har været tidligere. Der er nemlig flere ting, der tyder på, at en printer faktisk kan være nødvendig for at få et godt arbejdsliv op at køre.

Hvad siger forskningen?

Hvis du har et arbejde, hvor der indgår meget tekstlæsning, har du nok vænnet dig til, at læsningen foregår næsten udelukkende på en skærm. Så kender du måske også godt til følelsen af, at øjnene efter en lang arbejdsdag er trætte, og at du kan have svært ved at fokusere. Det er ikke så mærkeligt, for det blå lys fra skærmen kan gå ind og forstyrre vores øjne, hvis vi er udsat for det i længere tid. Men faktisk viser forskningen også, at du både læser dårligere og husker mindre, hvis teksten er på en skærm. For produktiviteten og din egen sundheds skyld kan det altså godt anbefales, at du printer teksten ud og har den på papir.

Sådan finder du en god printer

Det kan godt være lidt en jungle at finde ud af, hvilken printer man skal vælge. Der er nemlig mange forskellige modeller med varierende funktioner og kapacitet. Hvor avanceret en printer du skal have afhænger meget af arbejdspladsens størrelse. Heldigvis er der dog den mulighed i dag, at du kan leje en erhvervs printer. Så kan du jo altid framelde dig og vælge en anden, hvis den ikke skulle leve op til forventningerne.

Comments Off