Vil du gerne give din restaurant nyt design?

  • August 29, 2019
  • by

I en restaurant kan indretning og omgivelser være med til at påvirke gæsternes adfærd. Hvis ikke dine kunder føler sig tilpas eller føler, at de sidder i nogle rare omgivelser, vil du nok hurtigt smutte igen. Hvis de derimod føler sig godt tilpas, vil de være tilbøjelige til at blive lidt længere, bestille lidt flere drikkevarer eller slutte af med en spontan dessert. Men hvad skal du egentlig være opmærksom på, hvis du gerne vil ændre designet og indretningen i din restaurant?

Gør noget ud af belysningen

Belysningen i et rum kan gøre rigtig meget for stemningen. Hvis du vil have dine gæster til at blive længst muligt, så få skabt en hyggelig atmosfære med noget behaglig belysning. Lyset skal hverken være for skarpt og koldt, men der skal heller ikke være så mørk, at gæsterne knap nok kan se, hvad de tager i munden.

Det handler om at finde en balance

Det hele handler om at finde en god balancegang. Er rummet fyldt med borde, så folk skal sidde meget tæt, kan det føles nærmest utilpas for gæsterne. Men er der for meget plads mellem bordene, kan det også fjerne meget af hyggen og den gode atmosfære. Derfor er det med at finde en god balance. Det samme gælder oppyntning. For mange ting, kan virke overvældende, men for lidt får rummet til at virke koldt.

Skab flotte rammer

Selvfølgelig er noget af det mest afgørende for stemningen også valg af møbler, materialer og farver. Lige præcis her er det ikke en god idé at spare penge for til gengæld at gå på kompromis med komfort eller design. Det er virkelig noget af det, der kan gøre, at dine gæster vil komme igen og igen. Så har du spottet noget lidt dyrere såsom planebordplader til din restaurant, så spar hellere lidt længere op fremfor at gå på kompromis.

Comments Off