Uddannelse og karriere: Er du gået i stå?

  • September 23, 2019
  • by

Er du lige blevet færdig med din ungdomsuddannelse? Så står du overfor valget om, hvad du nu skal finde på mht. uddannelse og karriere. Det kan være virkelig svært at finde ud af, og det kan virke som et kæmpe ansvar. Måske du er gået lidt i stå og har brug for et spark fremad. Du har lige søgt ind på en kropsterapeut uddannelse, men er ikke kommet ind i år. Hvad skal du dog så stille op? Du kan ikke lade det stoppe dig fuldstændig. Det er bare med at finde på noget andet at lave og søge igen næste gang, du kan.

Tag på højskole

Hvis du ikke umiddelbart har noget at tage dig til nu hvor du er færdig med din ungdomsuddannelse, kan du tage på højskole. Her vil du blive udfordret og få en oplevelse for livet. Du vil få mulighed for at dyrke dine interesser samtidig med, at du lærer nye mennesker at kende. Du vil få dannet dig nogle helt unikke venskaber i din tid der. Der findes mange højskoler, og de fleste fokuserer på en bestemt interesse eller hobby. Derfor kan du vælge ud fra, hvad du bedst kan lide.

Udvid dine kompetencer ved at arbejde

Hvis ikke du er til højskole, kan du bruge din tid på at arbejde. Du kan vælge at springe ud i noget helt nyt, hvor du får dig nogle helt nye kompetencer. Det har den fordel, at du vil få et bredere CV og samtidig vil du komme til at tjene en masse penge, der kan gå til lige det, du ønsker dig. Du kan bruge pengene på at rejse rundt i verden og få skabt nogle unikke minder eller på at investere i noget større, du ønsker dig. Det er selvfølgelig helt op til dig selv.

Comments Off
×