Ting der er gode at være forberedt på, inden du drager på bilferie

  • December 13, 2019
  • by

Bilferier er ved at blive mere populære blandt den danske befolkning. Det er vidt forskelligt, hvor vi drager henad, om det er Lalandia eller Kroatien, men vi er blev rigtig glade for at køre til vores feriedestinationer. Dog kommer rejsen med bil nogle gange med nogle problemer, som det kan være en god ide at forberede sig på, inden du drager afsted på ferie.

Kørsel i lang tid kan godt blive farligt

Hvis bilrejsen nu går til fjerne destinationer, herunder kunne nogle populære lande som Kroatien, Italien og Frankrig nævnes, er det en køretur, der varer rigtig lang tid. Hvis du skal køre så langt i et stræk, kan det faktisk godt ende med at blive farligt – både for dig og dine passagerer, men også for alle de andre i trafikken. For når trætheden begynder at sprede sig, bliver din kørsel mere og mere ukoncentreret – og fokus er altså et af de vigtigste elementer ved at sidde bag et bilrat. Derfor kan det være en god ide at veksle mellem at køre, hvis du er afsted med andre, der har kørekort, eller tilføje nogle pauser, eventuelt med overnatninger, til turen.

Vær forberedt på hvad du gør, hvis bilen går i stykker

Et af de helt store problemer du kan løbe ind i på en bilferie, er hvis bilen på den ene eller den anden måde går i stykker. Det kan være du kører på motorvejen, og motoren pludselig begynder at ryge, eller at du får brug for reparation af din bilrude grundet et stenslag. Uanset hvad er det i hvert fald træls, hvis du ikke har en plan for, hvad du gør efterfølgende. Det kan derfor være smart at researche mulighederne for autohjælp, der hvor du skal hen, eller at have en aftale med nogen, der kan komme og hjælpe. Det kan jo være, at du er heldig og kender nogen, der hvor du skal hen, eller at du bare ikke er så langt hjemmefra, så dine bekendte uden problem kan komme og give en hjælpende hånd.

Comments Off