Styrk CV’et med kurser inden for den kreative branche

  • July 22, 2021
  • by

Der er mange, som løbende arbejder på at styrke CV’et. Det skaber også mere konkurrence for dig, som er i gang med at lede efter et passende job. Hvis du ønsker at score et job inden for den kreative branche, så kan du læse med her, hvor du får forslag på kurser, som du kan tage for at styrke CV’et.

Grafiske kurser

Du kan vælge at tage grafiske kurser for at styrke dit målrettede CV. Se grafiske kurser hos Softworld her. I disse kurser kan du for eksempel lære at bruge forskellige programmer, som måske er relevante for de jobs, du søger. Disse programmer kan måske bruges til at lave logoer. Det kan også være, at du vil blive bedre til photoshop.

Smykkekurser

Hvis du ønsker at søge et job inden for smykker, så kan det være brugbart at tage et smykkekursus for at styrke dit CV. Her kan du for eksempel lære at lave dine egne smykker. Du kan også tage et kursus om 3D-smykkedesign.

Grafisk tryk kurser

Du kan også tage et kursus inden for grafisk tryk. Det kan se godt ud på et CV, at du har brugt tid på at få disse kompetencer, som måske også kan være eftertragtede hos arbejdsgiveren. Du kan også blot tage kurset af interesse.

Film- og videoredigeringskurser

Hvis du vil søge et job, som kræver, at du er god til film- og videoredigering, så er det kun oplagt at tage nogle kurser vedrørende dette. Det gælder uanset, om du har tidligere erfaring med det eller ej. Det er altid godt at genopfriske sine kompetencer.

Kunsthåndværkkurser

Du kan også tage nogle kunsthåndværkkurser. Det viser, at du har styrket dine kompetencer i den kreative branche. Det kan også være godt at have på CV’et, hvis det er et job, som kræver, at du har god viden inden for kunsthåndværk.

Comments Off