Skal du bruge dine kreative evner den kommende vinter?

  • October 30, 2020
  • by

Hvornår har du sidst brugt dine kreative evner og skabt noget smukt? Der er en kunstner i os alle, det er blot at finde den, det kan være du kan lide at strikke og hækle, det kan være du kan lide at lege med ler eller male, valget er dit, men du kan bruge teknologien til at hjælpe dig med det.

Det kan være du vil gå endnu større og rent faktisk lave om på din indretning i hjemmet, fordi du bare trænger til et helt andet fysisk univers i dit liv end det du har nu, og hvordan gør man så det – jamen hvis du ved hvorfor du gør det, så skal du nok finde værktøjerne til det.

Der findes forskellige værktøjer du kan bruge, og det både i 2D og 3D, men husk at det vil være en rigtig god idé hvis du samtidig har en glimrende printer til at kunne skrive dine kreationer ud, og sådan en kræver blækpatroner eller printerpatroner, og det kan du finde på Inkpro.dk, som har alt udstyr du skal bruge til opgaven.

Hvis du skal markedsføre ejendomme eller design

Hvis du i forvejen er designer, eller arkitekt, så skal du bruge nogle helt andre værktøjer til at løse opgaven, måske også mere end du selv kan klare, men så er det godt der findes samarbejdspartnere der kan hjælpe dig med opgaven, fordi de ikke laver andet end det der er deres speciale.

Det er en relativt omkostningseffektiv måde at fremvise ejendomme eller interiør for andre, for et er at du i din kunstneriske hjerne kan forestille dig hvordan tingene kommer til at se ud, men hvis du skal forklare det for andre, så er det ikke sikkert I har det samme billede af sagen når I er færdige, derfor er grafisk fremstilling guld værd.

Det kan også være du er køkkenproducent, der gerne vil vise dine kunder hvordan det endelige produkt kommer til at se ud når de skal vælge deres drømmekøkken, hvor vi igen er ude i at det handler om at du godt kan vise et køkken frem, men hvordan ser det ud i den specifikke kundes omgivelser, 3d designstudio kan hjælpe dig med at komme videre.

Eller forestil dig at du er i gang med at bygge ejendomme, som i sagens natur ikke kan vises frem endnu, men du ved hvordan de endelige bygninger kommer til at se ud, og kan derfor fremvise dem i 3D, endnu før de er bygget.

 

Comments Off
×