Skab det stærkeste fællesskab på arbejdspladsen

  • March 31, 2021
  • by

Ikke kun kompetencerne er vigtige at være i besiddelse af på arbejdet. De sociale færdigheder er bestemt også nødvendige, da det tages med i et firmas overvejelser, når de ansætter nye medarbejdere. Arbejdsmiljøet skal helst ikke forværres, fordi medarbejderne ikke kommer ud af det med hinanden.

Et firmaarrangement med gang i

Selvom I på arbejdspladsen har det fint sammen og sagtens kan have samtaler i kantinen om både stort og småt, er det et firmas ledelses ansvar at vedligeholde dette sammenhold ved at engagere sig i det indimellem. Firmarrangementer kan i længden komme til at være temmelig ens og kedelige og faktisk også mindre givende end første gang. Få fuld fart over jeres næste firmaarrangement. Tag ud i en klatrepark på Fyn og i Trekantområdet. Sådan et firmarrangement, hvor kollegaerne for alvor ses i en sårbar position, fordi de kan være skræmte og må kaste sig ud i aldeles nye udfordringer, er ekstremt sundt at være i sammen som et hold. Dette firmarrangement er en optimal afveksling fra de typiske firmarrangementer. Den samme holdøvelse vil ikke blive ved at virke på det samme hold for evigt, for til sidst er det lige så meget rutine som alt andet, og de har lært det.

Dagligdagens fællesskabsdyrkelse

Firmarrangementer er ikke det eneste, der kan styrke fællesskabet mellem de ansatte i et firma. Hvis ikke jeres virksomhed har det i forvejen, er en kantine genial, da man da ”tvinges” til at tale sammen. Også at normalisere småsnak ved kontorbordene er et effektivt middel, for hvis ingen gør det normalt, tør nytilkomne heller ikke bryde tavsheden med en vits eller andet. Hvis disse metoder allerede er i brug, kan der for eksempel oprettes klubber. Om det er en klub for osteelskere eller en klub for dem, der vil nyde en wienerbasse hver fredag morgen, er irrelevant.

Comments Off
×