Sjove navnearmbånd i 2020

  • September 01, 2020
  • by

Et navnearmbånd er en smart opfindelse, som er populære verden over blandt mange forældre. Med forældrenes telefonnummer om håndleddet sikrer I, at barnet altid kan få hjælp til at kontakte jer.

Et navnearmbånd må gerne være sjovt for barnet at have på. Der findes heldigvis en masse forskellige sjove navnearmbånd, som er sjove for barnet at have på. Et armbånd med et motiv, som barnet kan lide er bare noget nemmere at give barnet på – og finder du det helt rigtige kommer barnet selv og beder om at få armbåndet på.

Hos ikastetiket.dk har de solgt navnearmbånd i mange år. De populære navnearmbånd er ofte navnearmbånd med dyr. Det er sjove armbånd med isbjørne, krokodiller, pingviner, hajer, giraffer og fisk. Derudover er fantasidyr, som enhjørninger, i de sidste par år er blevet meget populære blandt både drenge og piger.

Armbåndene er lavet i flotte farver, som børnene ofte er vilde med.

Sådan fungerer navnearmbånd

Navnearmbåndet fungerer på denne måde:

Når du og dit barn skal rejse, en tur i legeland, forlystelsespark eller på shoppingtur eller til koncert giver du dit barn et navnearmbånd om håndleddet med dit telefonnummer. Hvis du og dit barn bliver væk fra hinanden er det nemt for barnet at vise armbåndet til en voksen, der kan hjælpe dit barn med at ringe til dig. På denne måde undgår I at være væk fra hinanden længere tid en højst nødvendigt. Skal barnet på tur med en bedsteforælder, veninde eller lignende er det altid godt at have et ekstra navnearmbånd liggende, som I kan skrive den pågældende voksnes telefonnummer på.

Lav dine egne navnearmbånd

Er du på udkig efter navnearmbånd i dit eget design eller med din egen tekst kan du sagtens bestille customized navnearmbånd online. Det kan fx være du har lyst til at lave en personlig tekst på armbåndet eller designe et navnearmbånd, som et større barn også gider have om håndleddet. Vær opmærksom på leveringstiden, så du får navnearmbåndet hjem i tide. Navnearmbånd findes i forskellige kvaliteter. Skal dit barn have et armbånd på i længere tid er det en god idé at gå efter et armbånd, som er virkelig rart at have på. Det kan fx være armbånd i tekstil.

Når du designer dine egne navnearmbånd er det en god idé at få barnet til at hjælpe med at designe sine egne navnearmbånd. Når barnet selv kan vælge farver og figurer kan barnet glæde sig til at modtage armbåndet i postkassen – og det bliver med garanti meget sjovere at have på.

Brug navnearmbånd til at informere om sygdomme, allergier mm

Har dit barn diabetes, jordnøddeallergi eller lignende er det nemt at bruge navnearmbåndet til at informere om dette. Det kan fx være hvis barnet er på tur uden dig, at det er en ekstra god idé. Skal dit barn fx på fodboldskole, spejderlejr eller med klassen på udflugt er det en simpel måde at hjælpe de voksne omkring barnet. Selvom de voksne kender barnet, er det måske ikke altid lige i nærheden, når barnet har brug for hjælp.

Comments Off
×