Sakselifte til ethvert behov

  • November 18, 2019
  • by

Står du og mangler en ny sakselift til dit autoværksted? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de fantastiske autolifte, som har en lang række fordele, og som er yderst nemme samt hurtige at betjene. Sakselifte kommer desuden i mange forskellige former og størrelser, og du har derfor rig mulighed for at vælge præcis den, som passer ind i dit autoværksted. Er du således interesseret i at finde den helt perfekte sakselift, finder du lige her et stort udvalg af sakselifte.

Sakselifte – perfekt til det lille værksted

En sakselift har, modsat en 2 søjlet lift, ikke nogle løftearme, som du skal placere. Du skal blot køre det valgte køretøj op på din lift, og herefter løfter du det. Af netop denne grund er sakselifte det perfekte værktøj til blandt andet arbejde i motorrum, til påfyldning af olier, væske og vedligeholdelse. Derudover er en sakselift også det helt rigtige valg for dig, hvis du ikke har super meget plads i dit værksted, og hvis der samtidig er lavt til loftet. Med en sakselift løfter du nemlig fra undervognen og ikke på hjul. Du har desuden mulighed for at få sakselifte, der hat en fuld højde saks, men du kan også blot vælge at købe en klargøringslift. Vælger du dog en sakselift med en saks, der kan løfte i fuld højde, har du mulighed for at komme ind og arbejde under bilen, og det kan i mange tilfælde være yderst praktisk. En klargøringslift anvendes nemlig ofte blot til vedligeholdelse af bilen, klargøring eller pladearbejde, idet den kun kan løfte op i ca. 1 meters højde.

Sakselifte – et hav af muligheder

Du har desuden mulighed for at købe en sakselift, som har påmonterede hjul. Dette gør den utroligt nem at flytte rundt på, hvilket kan være yderst belejligt i et lille værksted. Derudover egner sakselifte sig som sagt til klargøring, dækservice, karosseriarbejde og meget, meget mere. Der findes desuden mange forskellige typer og modeller af sakselifte. Der findes både mindre og mere mobile sakselifte, der egner sig godt til kompakte værksteder, hvor det er essentielt at udnytte pladsen optimalt. Derudover findes der også større, gulvmonterede sakselifte samt lifte, man skal bygge ned i selve gulvet.

Comments Off