Sådan tjekker du din husforsikring

  • September 23, 2019
  • by

Mange mennesker synes, at deres forsikringspolice er svær at læse. Hvad skal du være opmærksom på? Og hvad er nummeret på skadeservice? Der er flere gode grunde til at sætte sig godt ind i sin forsikringspolice. På den måde kan du spotte fejl og mangler på policen, inden uheldet rammer. I denne guide får du hjælp til at tjekke policen på din husforsikring.

Er husets oplysninger noteret korrekt?

Start med at tjekke at alle husets oplysninger er noteret korrekt. Tjek bl.a. at følgende er noteret korrekt:

  • At husets adresse og dine oplysningerne er korrekte

  • Passer antallet af kvadratmeter?

  • Er husets facade- og tagbeklædning rigtige?

  • Er bygningsåret noteret?

  • At evt. udehuse er noteret på policen

Er der noget som ikke passer, eller er du i tvivl om noget, bør du altid kontakte dit forsikringsselskab som kan guide dig yderligere.

Hvilke dækninger har du?

Næste skridt er at se på, hvilke dækninger du har på policen. I forsikringsbetingelserne finder du en beskrivelse af, hvad de enkelte dækninger egentlig dækker over. Inden du vælger dækninger fra eller til, er det en god ide at søge rådgivning hos dit forsikringsselskab. Bed eventuel om en forsikringsgennemgang hvor du sammen med en forsikringsrådgiver gennemgår policen for at tjekke, at alt er noteret korrekt.

Hvad skal jeg gøre, hvis uheldet er ude?

Grunden til at det er vigtigt at gennemgå sin forsikringspolice er, for at sikre at du er dækket bedst muligt ind, hvis uheldet sker. Skulle du være uheldig, at et vandrør springer eller et par tagrender er blæst af, kan du få brug for akut hjælp. Denne akutte hjælp kan du få af et skadeservicefirma. Det er derfor fordelagtigt at kende nummeret til dit lokale skadeservicefirma.

Kontakt Pro Industri og Skadeservice hvis uheldet er ude. Så får du hurtig hjælp til at afhjælpe skaden.

Comments Off