Sådan kan du øge IT sikkerheden i din virksomhed

  • July 08, 2020
  • by

Vores verden er i dag så moderniseret, at det er næsten umuligt at have en virksomhed uden nogen form for moderne teknologi og IT. Der hører en hel del mængde data med i virksomhedens programmer og IT, derfor er det også ekstremt vigtigt, at der er styr på virksomhedens IT sikkerhed, ellers risikerer I, at I bliver hakket, og store mængder data og fortrolige oplysning bliver lægget ud på nettet. En undersøgelse viser det seneste eksempel på IT sikkerhed, der bliver lægget; er den populære app Tik Tok, der sender oplysninger og data fra deres brugere til Kina. Det står vist endda i deres regler og vilkår.

En fast tilknyttet specialist

Med hjælp fra en fast tilknyttet specialist, får I god og fremragende råd og anbefalinger til, hvordan I kan øge IT sikkerheden i jeres systemer. I bliver som virksomhed hele tiden udsat for IT angreb, der kan være pishing mails, forsøg på CEO-Fraud og andre former for angreb. Jeres fast tilknyttet specialist fra CISO as a Service kan nemt og hurtigt hjælpe jer, hvis der opstår problemer med jeres IT og sikkerhedssystemer. De er fleksible og kan komme 1-5 gange i måneden eller i en periode, hvor I er ekstra sårbare – det er helt op til jer som virksomhed.

Den travle hverdag kan være en virus i sig selv

IT afdelingen har oftest utrolig travlt, og det kan lede til en hel del stress mellem medarbejderne, når der så et problem med IT systemerne eller opstår et angreb, der bryder IT sikkerheden i systemerne. Derfor kan det være en rigtig klog beslutning at ansætte en fast tilknyttet specialist fra CISO as a Service, der kan hjælpe og gribe ind, hvis det bliver for stort at problem. Det er også en klog beslutning, da specialisten kan komme og tjekke op på jeres systemer hen ad vejen.

Comments Off