Sådan får du hjælp, hvis trafikuheldet er ude

  • October 08, 2020
  • by

Der kommer flere og flere bilejere i Danmark. Og når der kommer flere og flere biler på vejene, bliver behovet for vejhjælp også større og større. Vejhjælp dækker over en meget bred form for service, men ydes altså til bilister, der har brug for hjælp grundet en eller anden årsag. Disse årsager kan være mange. Det kan for eksempel være, at dit batteri er dødt. Det kan også være, at du er involveret i et trafikuheld. Eller måske har du været udsat for et tyveri i din bil. Der kan altså være rigtig mange grunde til, at du pludselig står i en situation, hvor du har brug for vejhjælp.

Vi tænker oftest først over konsekvenserne, når de er lige foran os

For det meste går det jo problemfri, når du skal fra punkt A til punkt B. Derfor giver det også god mening, at du ikke har tænkt over dit behov for vejhjælp, da dette ikke har været aktuelt. Men hvis du ofte kører i bil, kommer der med stor sandsynlighed et tidspunkt, hvor du har brug for vejhjælp. Og her er det altså rigtig godt at være forberedt på, hvad du gør. Ellers falder dagens planer hurtigt fra hinanden.

Sådan bestiller du et abonnement hos DK Vejhjælp

Du kan bestille et abonnement hos DK Vejhjælp på nettet. På den måde er du sikret, hvis uheldet er ude. Dette skal forstås som en slags forsikring. Du betaler et årligt gebyr, og i det pågældende år står de så klar, hvis du så har brug for hjælp. Sådan et abonnement kan bestilles på deres hjemmeside. Først skal du dog lige finde ud af, hvor gammel din bil er. Dette har nemlig indflydelse på din pris. Du kan opsige abonnementet efter 6 måneder, men der er rigtig mange gode grunde til at tegne sådan et abonnement. Du kan eksempelvis frit vælge værksted, hvis din bil skal repareres. Vejhjælpen vil oftest være fremme indenfor en time, sådan så du hurtigt kan komme videre med dagens program.

Hvad gør jeg så, hvis jeg akut står i en situation, hvor der er behov for vejhjælp?

Hvis du har et abonnement, så ringer du blot til vejhjælpens telefonnummer. De har døgnservice, så du har altid mulighed for at komme i kontakt med dem. Hvilken hjælp du får herfra, afhænger selvfølgelig i høj grad af dit problem. Men du får under alle omstændigheder tilbudt den personlige service, der passer bedst til din situation. Har du derimod ikke et abonnement, ser det lidt anderledes ud. Du kan i så fald stadigvæk ringe til vejhjælpens telefonnummer, og du vil stadig kunne ringe døgnet rundt. Her vil assistancen også oftest være der indenfor en time og hjælpe dig så godt, som den nu kan. Men her skal du selvfølgelig betale for den pågældende service, da du jo ikke har noget abonnement. Derfor kan det under alle omstændigheder være en god idé at skrive telefonnummeret ned, så du på den måde er forberedt på fremtidige uheld.

Comments Off