• April 23, 2021
  • by

SURFMORE SUP boards

Når du ser et paddleboard i den lokale havn, kan det være svært at se forskellen på et almindeligt billigt board købt i det lokale byggemarked og et kvalitets board med lang holdbarhed, brugervenlighed og oplevelse. Brugervenlighed og konstruktion i et kvalitets board skal opleves og det kan kun opleves på vandet og i brug. Et SURFMORE board er konstrueret med udgangspunkt i innovation, den sidste nye type drop-stich konstruktion og tilmed med øje for miljøet. Idéen bag SURFMORE var ikke at lave de billigste boards på markedet, for det er der egentlig nok der gør – tag bare i det lokale byggemarked. 

Hvem er SURFMORE? 

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er derimod designet til at være de mest brugervenlige boards på markedet. Det vil sige, at alle skal kunne bruge dem og være på vandet i løbet af kort tid, og det er uanset om du er 7 eller 77 år. Der er taget højde for alle detaljer, komponenter og måden udstyret er designet på. Tilbehør såsom pumpen er en HP2 pumpe, som kan pumpe to veje med et stabilt og konstant tryk. Manometeret fortæller nøjagtig, hvornår boardet er pumpet tilstrækkeligt op, og samtidigt gør HP2 pumpen med sit konstante tryk dig klar til at komme hurtigt på vandet. Finnen er måske en af de vigtigste elementer på et surfboard. Den skal sikre retningen, når du padler og samtidig være hårdfør og skarp. En SURFMORE finne er fremstillet i en plast blanding mellem nylon og akulon, som giver stivhed, retning og en finne som er retningsstabilitet og fart. 

Alle boards er designet og udviklet det skandinaviske landskab med fjorde, åer, søer og lokale breder. Et unikt design og en dobbelt lags konstruktion i det mest innovative tiltag på markedet – nemlig MSL konstruktionen som kun få brands i dag benytter.  

MSL konstruktionen er en forholdsvis økonomisk dyr konstruktion at benytte. Den er forholdsvis kompleks at producere i, men er samtidigt det bedst tilgængelige i industrien, hvis man ønsker at skabe de bedste boards på markedet. Der er flere top-brands og first movers på markedet og SURFMORE er en af de hurtigst voksende SUP boards i Skandinavien.

Oppustelige boards fra SURFMORE er designet kompromisløst, men til det brede publikum, såsom familie, børn, venner og par. Alle SURFMORE boards er fremstillet med udgangspunkt i lang levetid, konstruktion og en pris som er til at betale. 

Hvad er SUP?

SUP står for Stand Up Paddle, og stammer oprindeligt fra Hawaii. Mange lokale oplevede, at når de stod på et surfboard i bølgerne, kunne de pludseligt fange og surfe bølgerne en for en. Fornemmelsen af at stå på boardet og surfe ned bølgerne var fantastisk. Følelsen af at surfe, mens vinden suser om ørene. Det skal prøves og i dag kan vi godt forstå, at mange tyr sig til denne sportsgren som har rigtig mange gode elementer. 

I dag udgør SUP mange forskellige discipliner inden for surfing. Nogle kan lide at tage deres SURFMORE Allround board frem og tage ture på fjorden, mens andre køber et lille bølgeboard og tager til vesterhavet for at surfe bølger. Der er rigtig mange muligheder for at dyrke det på netop det niveau man ønsker, og samtidigt er det en sport hvor man kan udvikle sig løbende som man bliver bedre. Langt de fleste starter i stille vejrforhold og pludselig har de fået blod på tanden til mere. Bølger i fjorden eller i havet, vindstyrke og længere ture. En SUP tur er aldrig ens og har rigtig mange forskellige nuancer gemt i sig!  

Stand Up Paddle surfing er en sport og livsstil i rivende udvikling, og kan dyrkes af alle i alle aldre. SUP giver mulighed for at være aktiv og fri i naturen og stiller samtidig ingen krav til dig som person. Du kan dyrke SUP sporten på netop det niveau, som du ønsker.

Comments Off