• August 29, 2019
  • by

Sådan finder du den rette flaske vin

Rigtig mange danskere nyder et godt glas vin til aftensmaden, arrangementer eller til hygge på sofaen i weekenden. Især rødvin er danskerne glade for. Vin smager nemlig både godt, men vin hjælper også med at forebygge blodpropper, frigive endorfiner og forbedrer kolesteroltallet. Vin har altså mange fordele, men det kan alligevel være svært at finde en vin, som passer perfekt til det, du skal drikke den til. Derfor får du i denne artikel nogle råd til, hvad du skal gå efter.

Vinetiketten og prisen er sigende for vinens kvalitet

En etiket på en vin indeholder mange informationer om, hvor god den er. En vins kvalitet bliver nemlig målt på druesorten, årgangen, alkoholprocenten og det land, den er produceret i. Det kan dog være svært at holde styr på alle disse informationer, hvis du er nybegynder i forhold til vine. Derfor er en god huskeregel, at pris og kvalitet hænger sammen. Hvis du er på udkig efter en rigtig god vin, er det derfor en god idé at bruge lidt mere, end du måske havde håbet på. Har du brug for en vin i god kvalitet, så kan du se et stort udvalg på uhrskov vine.

Vælg vin ud fra det, den skal drikkes til

Der er mange, der vælger at gå efter tilbudsskilte og finde en vin, der er billig. Det er der som sådan heller ikke noget galt i, men hvis du handler vin på denne måde, kan du nemt komme af sted med en flaske, som ikke passer til det, du skal drikke den til. På rigtig mange vinetiketter står der, hvilke madvarer vinen er god til. Det kan eksempelvis være oksekød, kylling eller kalvekød. Står du og skal lave en ret med oksekød, eksempelvis en god bøf, er du derfor på den sikre side, hvis du vælger en vin, der passer hertil.

Comments Off