Mental styrke kan hjælpe dig i mange af livets aspekter

  • October 14, 2020
  • by

Det er kun de færreste der aktivt træner deres mentale styrke. Med mindre man er blevet introduceret til hjernes reelle kapacitet gennem uddannelse og/eller research på internettet, så er det meget svært at forstå hvor vigtig en del af vores eksistens ens mentale helbred spiller. Ofte er man ej heller i stand til at konstatere sin mentale tilstand på egen vis, med mindre man kende sig selv utroligt godt, og forstår ens egne følelser rigtig godt.

Men hvad og hvordan kan vi bruge mental træning i vores dagligdag? Det kan være svært og uhåndgribeligt, men faktisk så kræver det ikke ret meget at forbedre sig mentalt, og i virkeligheden forbedrer vi os alle sammen for hver dag der går. Men at være aktivt tænkende og bevidst om ens mental tilstand og forbedring, kan hjælpe ens performance og generelle livsglæde til helt nye højder.

 

Mentale trænere er populære på tværs af forskellige sportsgrene

Det er helt naturligt at man i diverse sportsgrene hvor performance er altafgørende, at man søger hver enkelt lille fordel man kan få. Derfor har mental træning fået meget opmærksomhed i løbet af det sidste årti, og det har vist sig at have stor indflydelse.

Mental træning er blevet så stort at du selv e-sports hold som Astralis benytter sig at mentale trænere.

 

Hvad kan du selv gøre for at blive mental stærkere?

At forsøge at forstår hvorfor man føler som man gør, og hvad der trigger de følelser, er værdifuldt. Hvad end du forsøger at forstå hvorfor du ikke gider at træne i perioder, eller forsøger at forstå hvordan vrede opstår hos dig, så er dét at reflektere herom et stort skridt mod mental forbedring.

Et mindfulness kursus kan også være en god idé, at og kan være til at give dig et nyt syn på ting, og/eller en indre ro.

 

 

Comments Off
×