Kender du sit klistermærke?

  • March 12, 2021
  • by

Et klistermærke kan måske virke som et simpelt produkt udadtil. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Afhængigt af det enkelte brugsscenarie, kan der være stor forskel på den type produkt, du har behov for.

Vi vil i dette indlæg se nærmere på forskellige typer klistermærker, som du kan bestille her.

Så mange muligheder har du

Høj kvalitet, selvklæbende folie med print er for dig, der søger en højkvalitetsløsning, som f.eks. kan bruges til biler, ruder i butikker og erhvervsbygninger, maskiner m.m.

Discount-klistermærker er et helt almindeligt valg for mange. Her får du et okay produkt, men hvor du ikke bør stille for høje krav i forhold til finish eller holdbarheden, som typisk ligger et pænt stykke under premium eller middelkvalitetsmærkerne.

Mellemklasse-mærkerne er kraftige klistermærker eller logomærkater (se eksempler her), som klæber ordentligt til elementet og både virker til genstande inde- som udendørs. Du får ikke den ypperste kvalitet, men alligevel et stærkt produkt, der med laminat kan forventes et holde op til 5 år.

Mærker med sort klæb er en praktisk løsning for dig, der f.eks. skal dække et motiv, med det nye klistermærke. Det sorte klæb sørger for, at der lukkes af for print eller motiver under det nye, som derfor fremstår flot – uden at der f.eks. skinner noget igennem det hvide på mærket. Denne type mærkater kan naturligvis også fås i store mærker, som kan dække større overflader af.

Klistermærker med transparens er en god løsning for dig, der f.eks. skal sætte et mærke på et butiksvindue eller et køretøj. Her vil det være tekst og grafik som træder frem, og altså ikke selve mærket, der er printet på. Det giver en pænere og mere gennemført løsning.

Til væggen kan du få en såkaldt wallsticker. Her er der tale om et klistermærke, som kan sidde på møbler eller vægge, hvormed du kan gøre reklame, sætte prisskilte på og meget mere. Det smarte her er, at der ikke er nogen afsmitning fra limen, så du ikke skal slås med den type rengøringsarbejde, når du igen tager stickeren ned. Vær dog opmærksom på, at der typisk ikke må gå mere end ca. 2 år for at lim-fri-garantien kan overholdes.

Som du kan se, er der mange muligheder selv for det, der virker som et simpelt produkt: klistermærket. Foruden at vælge den rette type, skal du desuden overveje konturer, finish, laminering etc. Vores råd er derfor, at du kontakter en ekspert, der kan vejlede dig.

Comments Off