Hvordan faciliterer man adskillige flyvende superbørn?

  • March 30, 2020
  • by

Du har sikkert allerede hørt om Flying SuperKids. Nogle yderst dygtige gymnaster som trodser tyngdeloven. Men spørgsmålet hvordan man lige faciliterer disse børn melder sig hurtigt på. Det handler egentlig primært om at gøre sit bedste for, at alle børn får de bedst mulige vilkår.

 

Omvendt kræver det også en stor bunke disciplin og krav, fordi det kun er de allerbedste som bliver til flyvende superbørn. Alt fra hvor meget man skal øve og træne, den rette kost, nok søvn og nærmest alt mellem himmel og jord spiller en stor rolle. Det hele handler om balance, hvilket kan være en kæmpe mundfuld, når man har med så mange dygtige og talentfulde børn at gøre.

Showet er fantastisk, men et stort stykke ligger bag

Derfor er det også imponerende, hvilket stort stykke arbejde Lone Godbersen sammen med sin mand lægger i dette projekt. For mange er det nemlig en mere end stor opgave blot at have med sine egne børn at gøre. Showet skal være fantastisk, hvorfor alle skal ramme dagen helt perfekt. Men ligesom en film, et teaterstykke eller hvad det nu kan være, er det alt arbejdet op til, som virkeligt kræver et stort stykke arbejde.

Ikke alle kan klare det store pres for at blive den bedste gymnast

Derudover er de ultra talentfulde børn også lavet af et andet stykke stof. De har ambitioner, som er endnu højere end de mange meter de flyver rundt i. Med andre ord er disciplin og tilrettelæggelse af hverdagen én ting. Noget andet er at give plads til, at børnenes mange forskellige drømme kan få lov til at blomstre på samme tid med, at de forstå, at det kræver blod, sved og tårer.

 

Man skal nemlig dedikere sig selv 100% for at blive god nok som Flying SuperKids, hvilket også er en vigtig ting at understrege. Dog er det langt fra umuligt at blive en del af holdet, men det er ikke nok at ville det en lille smule. Man skal dedikere sig og virkeligt have lyst til det. Med andre ord skal man synes, at træning og hårdt arbejde er noget af det allersjoveste i verden. Kun på den måde bliver man blandt de bedste.

 

Ligesom DGI’s verdenshold i gymnastik kun optager de allerbedste, gør det præcist samme gældende sig her. Omvendt vil ens dedikation og motivation også resultere sig i noget storslået og højtflyvende.

 

Comments Off
×