Hold haven i god orden

  • June 30, 2020
  • by

Har du længe drømt om at få en pæn og ren have, men har aldrig rigtig orket at holde den ukrudtsfri og i det hele taget ren? Så er det tid til at stoppe med at drømme og faktisk få udlevet den. Her er du så heldig, at vi har samlet en liste til hvordan du kan holde din have pæn uden for meget besvær.

Sørg for græsplænen

Det er vigtigt at holde en pæn græsplæne. Det er noget af det letteste. Det kræver ikke meget arbejde og er noget som alle kan finde ud af. Græsset er noget af det man først lægger mærke til, når man kigger i haven. Det styrker også græsset, så derfor får man også noget pænere græs af at slå det.

Hvis man ønsker en pæn græsplæne, er det også vigtigt at fjerne ukrudtet. Det bedste er at starte allerede i foråret, for her har ukrudtet ikke fået nogle dybe rødder. Når man skal fjerne ukrudt såsom mælkebøtter, er det vigtigt at få fjernet dem helt fra roden af, ellers vil de hurtigt springe ud igen.

Hold fliserne rene

Hvis man har en have, hvor der er fliser, er det sørme vigtigt at man holder dem rene. Det ændrer en hel del og gør det meget pænere. Hvis nogle af fliserne er blevet ujævne, kan man bruge en fliseskærer, som hurtigt og enkelt kan fikse fliserne. Hvis man ikke har en fliseskærer kan man enten købe én, så man har den fast eller også kan man bare leje én i en bestemt tidsperiode.

Plant blomster

Til sidst er det også vigtigt med en masse blomster. Det giver liv i haven og gør alt meget smukkere. Der kommer farver og dejlige dufte. Der findes tusindvis af forskellige slags blomster, så det handler bare om at komme i gang med at finde nogle.

Comments Off