Hold din efterårsferie i København

  • November 29, 2019
  • by

Kalenderen viser, at efteråret er over os, og inden længe er det tid til efterårsferie. Er du allerede i gang med at planlægge efterårsferien? Mange danske familier vælger at rejse til udlandet i efterårsferien. Der er dog mange gode grunde til at holde efterårsferien hjemme i Danmark. Rundt om i landet finder du sjove aktiviteter for både børn og voksne. Overvejer du at holde efterårsferien i København? Herunder får du et par gode ideer til en fornøjelig efterårsferie i den danske hovedstad.

Besøg Danmarks hovedstad

Har dine børn oplevet Danmarks hovedstad? Det kan give hele familien en interessant og spændende oplevelse at besøge København. I København finder du et stort udvalg af interessante seværdigheder. Derudover kan I også prøve sjove efterårsaktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. escape rooms by Mystery Makers. Her bliver familien låst inde i et mystisk rum, hvorefter I sammen skal løse gåder og koder for igen at kunne komme ud ad rummet. Jeres samarbejdsevner bliver sat på en prøve, og I skal alle tænke logisk. En sjov aktivitet for både store og små.

Anderledes historie- og kulturoplevelse

En efterårsferie i København kan give børn og voksne nogle lærerige kultur- og historieoplevelser. Prøv f.eks. en kulturskattejagt på en af de kendte historiske steder i København. Vær med til at løse mysteriet Kongens Hemmelighed i Kongens Have. Udover at I får oplevet en kongelig og historisk have, får I samtidig aktiveret jeres logiske tankegang. I skal nemlig samarbejde og tænke logisk for at klare skattejagten. Vælg mellem fire spændende skattejagte:

  • Kongens Hemmelighed der finder sted i Kongens Have

  • Magtens Hemmelighed hvor I får mulighed for at komme indendørs på magtens højborg Christiansborg

  • Den Skjulte Krig giver jeg mulighed for at udforsket Kastellet i København

  • Og sidst giver Kronborgs Hemmelighed jer en fantastisk oplevelse med et af de storslåede, gamle danske slotte

Comments Off