Healing – hvad er det?

  • June 15, 2020
  • by

Kæmper du med helbredsmæssige problemer af enhver karakter, og søger du andre måder at lette problemerne? Så kan det være, at en healing er noget for dig. Denne guide er til dig, der døjer med problemer og af samme årsag vil vide, hvordan en healing virker. Enhver information heri bruges på eget ansvar og kan ikke erstatte lægefaglig viden.

Hvad er healing?

Healing betyder ”at hele” og er navnet på en holistisk behandlingsmetode, der arbejder med kroppens energier. Ud fra teorien om, at alt er energi, vil din healer gå ind og genopbygge din energi, så den kan flyde frit – ifølge teorien er blokeret energi nemlig skyld i stagnering og sygdom. Healing fungerer ved, at klienten er placeret på en briks, hvorefter healeren bruger hænderne udenfor kroppen til at generere energien rundt.

Det selvhelbredende menneske

Målet med healingen er at aktivere de selvhelbredende evner, kroppen har. Der er mindre undersøgelser der har vist resultaterne af healing, og blandt disse er:

  • Mindre træthed

  • Mindre stress og angst

  • Færre smerter

Generelt virker healing enormt beroligende for kroppen. Det er derfor ikke kun mennesker, der til daglig er udsat for stress og andre negative følelser, men også for mennesker, der trænger til at komme helt ned i gear igen. Til det formål egner en healing sig rigtig godt – og så er det en relativt populær behandlingsform, der er let at finde i lokalområdet.

Forskellige former for healing

Der findes flere former for healing, og nogle er mere udbredte end andre. Der findes chakrahealing, som kommer fra Indien. Det har til formål at løsne de energimæssige blokeringer, klienten har. Derudover findes reiki-healing fra Japan, som går ud på at aktivere kroppens selvhelbredende kræfter. Det sker ved, at healeren bruger hænderne til at kanalisere den universelle livsenergi, der siges at strømme gennem os.

Comments Off