Har du overvejet en kristen efterskole?

  • December 19, 2019
  • by

At tage på efterskole er en oplevelse for livet. Der er et sammenhold, som du ikke oplever andre steder, og du kan få venner, som du vil have for evigt. Hver dag vil være en oplevelse, og du vil udvikle dig utroligt meget i løbet af året. Hvis du er interesseret i en efterskole med maksimal hygge og en stor begejstring for livet, kan du overveje en kristen efterskole. Sædding er en kristen efterskole i Vestjylland med høj faglighed og trygge rammer.

Gode værdier

Et år på efterskole skal bestemt ikke ses som et år med pause og uden læring. Faglighed vægtes derfor utroligt højt på efterskolen, og af samme grund er alle lærerne engagerede og gør det sjovt at lære. Der er både en masse spændende profilfag og valgfag, som du kan vælge, så du kan fordybe dig i lige det, du har lyst til at blive klogere på.

Noget, der vægtes utroligt højt på Sædding Efterskole, er sundhed og sport. Det er en efterskole, hvor maden er sund og varieret, så eleverne får al den energi og det overskud, de har brug for. Der er også fokus på, at eleverne får motion og daglig bevægelse. Derfor er der morgenløb tre gange om ugen samt en masse andre fysiske aktiviteter, der kan bidrage til at holde den sunde livsstil.

Sædding Efterskole bestræber sig på, at der knyttes stærke venskabsbånd, som vil holde for livet. Uanset køn, social baggrund, nationalitet og interesser skal der være plads til alle, og alle kan være med. Der bliver også gjort en indsats for, at der er et godt fællesskab blandt lærere og elever.

Hvis du gerne vil vide mere om livet på en kristen efterskole og måske er interesseret i selv at gå der, kan du besøge hjemmesiden og læse meget mere om skolen, oplevelserne og hverdagen.

Comments Off