Guide: løsningen til dig i køreramper og slisker eller ej

  • October 01, 2019
  • by

Måske ved du godt, hvad en kørerampe er. Det gør de fleste nok. Lidt mere udfordrende bliver det, når det kommer til slisker, da det måske ikke siger selv lige så meget, som køreramperne gør. Om du ved det eller ej endnu er egentlig også ligegyldigt for formålet, for vi skal nok guide dig og holde dig ved hånden hele vejen gennem.

Ganske kort, så vi alle er på samme side, så er en kørerampe, som det ligger lidt i ordet, noget alt fra en trillebør til en tung vogn op til 85 tons kan køre på.

En sliske er en lidt mere flytbar løsning i form af, at de er mere mobile. Derfor har de heller ikke den helt samme robusthed, som køreramperne, men det er heller ikke meningen. Køreramperne har nemlig mere til formål at være hverdagens løsning til dig og din indre gør det selv mand.

Hjælp til dig, der ikke kan se skoven for bare træer

Søger man efter det, finder man hurtigt ud af, at en kørerampe ikke bare er en kørerampe, og ligeledes, at en sliske bestemt heller ikke bare er en sliske. Der er nemlig enormt mange løsninger, og det kan være enormt svært at navigere i.

Vi har samlet en guide til dig, der sætter ord på nogle af de køreramper og slisker, som vi tilbyder

  • RLK-rampen- er fastmonteret og foldbar, med en skridsikker køre- og gangbane med speciel hullestandsning- den er særligt egnet til eksempelvis at få kørestole ind bagi en bil

  • AOS alurampe er til gør-det-selv-manden, der skal læsse eksempelvis sand af op i en container eller lignende – ligeledes kan man her bruge sækkevognsrampen, der bare er lidt større

  • WRM Servicerampe er til dig, der skal have serviceret bilen. Hvad end det er proffesionelt, eller på hobbybasis

Comments Off